Mike3129 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Mam takie pytanie odnośnie Power Pointa, przede wszystkim czy można zlikwidować jakoś podkreślenie hiperłącza, poprostu nie chce żeby hiperłącze nie było podkreślone. A drugie pytanie brzmi czy można swoją przygotowana prezentacje zabezpieczyć hasłem, tak żeby nikt nie mógł zmieniać jej zawartości. Prosze o pomoc. Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Ad.1. O ile dobrze pamiętam to : format/tło i tam masz kolory i styl hiperłącza (przed i po kliknięciu.) Ad.2. Można, ale nie wiem jak. Działa to na tej zasadzie że bez podania chasła plik ten będzie można jedynie odczytać, zero modyfikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 To wiem że format tło, ale tam nie ma nic o podkreśleniu, natomiast jeśli chodzi o hasło to nie wiem, gdzie to można ustawić, jak ktos wie prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Hmm, po co zadawałeś sobie tyle trudu aby zakładać temat na forum skoro wystarczyło w pomocy wpisać "hiperłącze" oraz "hasło". Dalej już znajdziesz bez trudu. No chyba, że ambitnie skasowałeś wszystkie pliki pomocy, to zwrócę honor i wkleję co tam napisane! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Hasło znalazłem natomiast z hiperłącza nie moge usunąć tego podkreślenia, w pomocy tez na ten temat nic nie mogłem znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Jak zwykle przeceniłem Billa i majkrospółkę :)) Faktycznie podkreślenie przy zachowaniu działania hiperłącza da się usunąć w Wordzie ale w Powerpoincie już nie :/ Można tylko kolor zmienić. Podkreślenie oczywiście można usunąć (prawy klawisz -> usuń hiperłącze lub od razu przy wklejaniu -> tylko tekst) ale wówczas nie będzie ono działało jak hiperłącze - będzie zwkłym tekstem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...