shakur_45 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 hm mam taki problem na kompie jak w podpisie, porostu w gierkach np. w mafi czy gta 3 na 1024-768 w 32bit czasem sie tnie, a chyba na takim kompie nie powinno. odsiwezanie mam na 80Hz nastwaione takze nie wiem o co chodzi, ktos ma jakis pomysl ? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Masz po prostu za mało ramu. Mam ten sam problem :[ Proponuje w gta 800x600 16 bit i małe detale i wyłaczaj wszystko z paska zanim zaczniesz grać. Bo gra zamiast z ramu odczytuje Ci z dysku i gra skacze. Proponuje jeszcze dołożyć kostke 256 ram musze też to zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 grasz na 40,41??? jesli tak to nic dziwnego kumpel na p4 2,4 gf4 4600 miał 25fpsów (1024x768) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Bez przesady az 512 ramu?? Niedlugo dla gier to 1gb ramu to bedzie za malo. Moglby troszke stanac ta technika,bo za szybko brnie do przodu. Kupuj procek 2gb,a za pol roku bedzie 4 jak nie wiecej.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Zobacz na roznych sterach od chipsetu 4in1 , nie jestem do konca pewien czy to malej ilosci ramu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 grasz na 40,41??? jesli tak to nic dziwnego kumpel na p4 2,4 gf4 4600 miał 25fpsów (1024x768) tia gram na 40.41 chyba zmienie na 30.82 albo na 31.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Masz po prostu za mało ramu. bzdura mafia na pewno nie wymaga wiecej niz 256ramu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 grasz na 40,41??? jesli tak to nic dziwnego kumpel na p4 2,4 gf4 4600 miał 25fpsów (1024x768) tia gram na 40.41 chyba zmienie na 30.82 albo na 31.00 zmien na 30.30 a gwarantuje że bedzie inna rozmowa daje sobie nawet rękę odciąc-hehe bo 40.41 to najwiekszy jak do tej pory syf jak nvidia wypusciła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 a co powiesz o 30.82, bo 30.30 nie mam skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 To na pewno nie RAM. Do niedawna miałem P3 733, 256MB SDRAM i GF4MX440 (ten co i teraz), i GTA3 chodziło dość płynnie w 1024x768x32... A co do detonatorów 40.41 - no nie wiem. U mnie na XP2000+ nie było żadnej różnicy (w GTA ofkoz) w ilości fps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 dodam tylko ze mam wina xp pro proc jest lekko podkrecony na 1,6ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 a czy moze to byc spowodowane tym, ze uzywam zamiast cdka nagrywary moze to ona powoduje te przeskoki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 a czy moze to byc spowodowane tym, ze uzywam zamiast cdka nagrywary moze to ona powoduje te przeskoki ? na pewno nie zreszta mafia prawie wogóle nie czyta z cd daj te co masz byle nie 40,41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 nadal to samo chyba zainstaluje w98 se moze wtedy bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 O, to zdecydowanie lepszy pomysł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 nadal to samo chyba zainstaluje w98 se moze wtedy bedzie ok a dobrze pozbyłes się tego scierwa??? dodaj/usun wywalasz dentki, wywalasz wdm instalujesz na nowo wdm i dentki np.30,82 i na nowo directx8,1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 wywalasz wdmSorki ale co to jest wdm?? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 najlepiej zrób reinstalke systemu i dopiero wgraj optymalne stery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 sorry, ale na pewno directx ma takie duze znaczenie jak nie wywalilem ich ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 sorry, ale na pewno directx ma takie duze znaczenie jak nie wywalilem ich ? zrób tak jak napisałem a potem z cd z softem -ponownie zainstaluj dx nic nie ryzykujesz przeciez-a jestem prawie przekonany ze sie uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 to mozesz podac jakis link do programu do usuwania directx ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 to mozesz podac jakis link do programu do usuwania directx ??nie usuwasz go instalujesz po prostu raz jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 plik z programem zwie sie dxun13.exe ale to nie jest najlepszy pomysł... a zanim coś nim zrobisz przeczytaj readme na przykład winde me psuje... a wgranie nowego directixa chyba nie pomaga bo i tak zostaje najnowszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 to mozesz podac jakis link do programu do usuwania directx ??nie usuwasz go instalujesz po prostu raz jeszcze nie mozna instalowac raz jeszce jak mam 8.1 bo pisze ze mam juz aktualna wersje i nie moze upgradeowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 plik z programem zwie sie dxun13.exe ale to nie jest najlepszy pomysł... a zanim coś nim zrobisz przeczytaj readme na przykład winde me psuje... a wgranie nowego directixa chyba nie pomaga bo i tak zostaje najnowszy. przeciez mówimy cały czas o tym samym dx czyli 8.1 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 to mozesz podac jakis link do programu do usuwania directx ??nie usuwasz go instalujesz po prostu raz jeszcze nie mozna instalowac raz jeszce jak mam 8.1 bo pisze ze mam juz aktualna wersje i nie moze upgradeowac JAK NIE MOŻNA JAK MOŻNA nie mozesz na np.9beta dac 8.1 bez usuniecia 9 ale ma pewno z softem do grafy masz pełną instalkę 8.1 i ponownie daj-instaluj i juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mhm zrobilem wszystko tak jak mowiles oprocz jednego co to jest wdm i jak to zainstalowac na nowo, bo z odinstalowaniem nie bylo problemu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mhm zrobilem wszystko tak jak mowiles oprocz jednego co to jest wdm i jak to zainstalowac na nowo, bo z odinstalowaniem nie bylo problemu :wink: wdm=Windows Driver Model- Umożliwiają przykładowo na swobodną kontrolę sprzętu bez konieczności znajomości technicznych szczegółów programowanych kart itd masz je na pewno na cd z softem do grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 a czy to jest miw ogule potrzebne dodam tylko, ze instalacja detkow 31.40 i na nowo directx tak jak mowiles nic nie dala :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 a czy to jest miw ogule potrzebne dodam tylko, ze instalacja detkow 31.40 i na nowo directx tak jak mowiles nic nie dala :( wdm do xp są raczej niezbędne to kijowo ze nic nie dało-ja miałem problem podobny (kilka osób również) i pomogło nam wszystkim sprawdz jeszcze czy niezostał jakiś syf po 40,41 popraw w takim razie detonator destroyerem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...