ksiądz Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 przy odpaleniu kompa dysk głośno pracuje a po 30 sec. wraca do normy... co jest grane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzon Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Witam, a jaki to dokladniej dysk? Ja mam Maxtrora Diamond Max 9 i tez tak jest. To raczej norma i nie ma sie czym przejmowac, prawdopodobnie robi sobie kalibracje przy starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Maxtor DiamondMax Plus 9 80 GB ATA/133 ; 8 MB cache ; 7200 obr./min ale dlaczego od nowości tak nie było??? zamierzam dziś odnieść go do serwisu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 mam ten dysk już ho ho i nic takiego się nie dzieje 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 w sumie nic sie nie dzieje poza tym niepokojacym buczeniem podczas startu... co radzicie??? oddac czy olac sprawe???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 mi nic nie buczy, zrób jak chcesz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 jednak oddałem.... zobaczymy co sewis na to poradzi:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ja nie mam takich problemosow... Ja tez bym oddal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...