Lolek007(17) Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 witam , mam problem z tym programem a raczej tym co nabroiłem tym programem , mam 29Gb na partycji E chciałem sobie odjąć 5gb i dodac do partycji C ( miałem ponad 5 gb wolne na partycji E) więc myslałem ze niebędzie problemu , ale jednak , nic się niezmieniło w pojemnościach , teraz jest gorzej bo w "mój komputer" nie widze partycji E , i nie wiem co zrobic aby znowu się pojawiła ( mam wersje angielską tego programu ) w programie do defragmentacji dysków pisze mi przy partycji E ze "Wolumin zdezinstalowany" jak to naprawić ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mialem podobny problrm, chcialem zwiekszyc miejsce na c: odejmująć troszke z d:....niestety partition magic 8 zepsuł mi partycje c: i e:...system juz nie wstał...polecam nie uzywac pm8 bo to badziew :), obecnie uzywam programow z serii acronics...szczerze to neiwiem czy cos ci sie da uratowac z partycji e: pewnie pm8 pierwsze poprzenosil dane a pozniej chcial podzielic partycje i wszystko poszlo sie j****..life is brutal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 dokładnie tak , ka tez kiedys chcialem powiekszyc C:/ i odjąć z d:/ ale zepsulo ,mi partycje obie z 50 GB danych no i sie do programu zrazilem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Ja nie mialem nigdy takich problemow... :? Co do Ciebie Lolek007(17) to chyba pozostaje formacik tej partycji.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 hehe no powiedzmy ze się naprawiło , zainstalowałem inny program ( Paragon Hard Disk Manager 5.6 PL) i udało mi się jakos tak zrobic ze juz widac ta partycje , udało mi się tym programem równiez oddzielić od partycji E 5 Gb tylko teraz nie wiem jak dodac je do partycji C !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Nie polecam wykonywania operacji resize. Najlepiej usunac wszystkie partycje i zalozyc od nowa - wtedy problemow nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Resize jest dobry, jesli partycje nie sa jeszcze w pelni zajete. Na przyklad, kiedy chcemy zrobic sobie nowa partycje, a na konu, ktorejsc jest wolny obszar, wowczas nie powinno byc problemow (sam nie raz robilem). Jednak w przypadku przesuwania "poczatku" tej partycji rzeczywiscie moga pojawic sie problemy (tez wsiaklo mi kilka giga danych ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...