Sioux9 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Witam otóz mam ten zestaw i mam mały problem. Ogólnie jakośc tych głośników jest zadawalająca tylko kiedys podczas wgrywnia systemu do komputera kumpla coś nawaliło tzn podpiąem 2 tylne satelitki żeby sprawdzic czy mu wszystko działa z dźwiękiem. Było ok ale po podłaczeniu ponownie do mojego kompa cos sie zepsuło. Otoż prawa tylna satka przestała grać. Kombinowałem, przepinałem i doszedlem do wniosku ze coś sie stało w wejściu na subwoferze. Otoż cokolwiek podepne pod to zlącze ta satka nie gra - nie jest to wina przerwanego przewodu. Czy tą usterkę można usunąc samemu cy oddać głośniki do serwisu - są na gwarancji. Nie uśmiecha mi sie czekanie na nie 3 tygodnie. Czy ktoś rozbierał te głośniki???. Prosze o Radę. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Poza tym jak sam naprawisz to stracisz gware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...