xor Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Tak sie zastanawiam, ile rekordowo krotko zyl u Was nowy sprzet ? Coz, ostatniu odszedl moj radeon9700, to kupilem sobie radeona9800SE@pro, no i po ok. 48h jak go dostalem tak w nim grzebalem, i po tej operacji pacjent juz nie wstal 8) Wpisujcie swoje najlepsze 'osiagniecia' w formie ulamka : cena w PLN(bez kosztow wysylki itp)/ czas zycia w h (od otrzymania go w swoje paskudne lapy) Wiec moj rekord : 699/48 :D UPDATe : aha - samoistne pady sie NIE LICZA ! Wezmy pod uwage tylko i wylacznie WLASNORECZNE zabicie sprzetu. Wlasnoreczne bez cienia watpliwosci ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Hmm, kupielem kiedys coolera pentagrama. Wypadl mi z kieszeni i plask :/ Byl bez pudelka. To bylo dopiero szybkie jakies 10 sekund jak schodzilem po schodach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Laptop Compaq Presario 1200 / 1d :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Radek 9100 / albo Ti4200 - nie pamintam :} - @450 zl - jakies 4h 450 / 4 = 112,5 - obejmuje pierwsza pozycje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Dobra, to rozszerzam troche zasady : jeszcze dawajcie krotki opis co im zrobiliscie, ze umarly 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 zasilacz by codeshit 350W miałem zbyt duże wymagania co do niego, biedny nawet się nie zdąrzył zagrzać :lol: 100zł/15 sekund :lol: grafa radek 9500 pochodziła 2 miechy na v-modzie i odeszła z tego świata 770zł/3 miechy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 joystick do ataryny, model nie pamietam cena nie pamietam (nie ja kupowałem :lol: ) kolor czarny z czerwonymi przyciskami wykonczyłem go w jakies 7h ciagłej gry ( naszczescie gwarancja była i na nastepny dzien dostałem nowy ktory mam do dzis gdzies tam ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Mam pytanie czy w gre wchodzi tylko sprzet komputerowy czy też inne rzeczy też. jeżeli o komputer chodzi to mi sie kiedys moja 15 LG wymsknęła z rąk, robiłem reorganizacje w pokoju pod wpływem. Ale ile kosztowała to dokładnie niepamiętam bo było to już kilka lat temu ale gdzies ok 700 zł, dwa tygodnie go miałem. (Dobry sposób na szybkie wytrzeźwienie - ale niepolecam). Co do sprzętru nawijmy go niekomputerowego to moj kumpel wracał swieżo zakupionym (nie nowym 16 000 zł) CeBRem 600 do domciu i 2 godzinach stwierzdził ze juz się wjeździł w motor ... niewjeździł się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Skupmy sie jednak na naszym koniku - czyli komputerach :) LPC--> co, decathlon ? Oj, tak starych czasow to ja nie licze :) Tez iles-tam joyow sie naniszczylo. Ale wystaczylo pociac jakas puszke i sie je naprawialo :) Ducat --> hmm, z x-owym pozdrowieniem... - mam rozumiec, ze grywasz w serie gier wszechswiata X ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 decathlon i hyperolipm :lol: a z takich nowsiejszych sprzetow to myszka a4 ( modelu nie pamietam taka za 15zł ) ze 2 lata temu ja mialem przez jakis tydzien rozmeFiłem ja podczas gry w UT na lanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Brak osiągnięć na tym polu, nie wiem czy cieszyć się z tego czy płakać :) :cry: :roll: :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Ja mam superdlugie czasy :) Wentyl na Rivie- nie wiem dokladnie kiedy sie zatarl => spalil, ale pewnie z rok pochodzil OPTIViev 15lx92 - 5lat az sie spalil 2 tygodnie temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 GigaByte Radeon 9600pro 500zł/5dni Chyba był przekręcony rdzeń 600/mem ~700MHz Nawet w serwisie niewiedzieli co mu dolega :twisted: i dostałem w ramach gwary Sapphire Radeon 9600pro 500zł/7dni Pochodziła ta karta CAŁY tydzień i padło na niej zasilanie :? No i znowu gwara i kolejny 9600pro też od Szafirka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 5x A7V133 / 7h cos kolo 2500-3500zl / 7h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 U sasiada postawilem winde, padla zasilka to bylo jakies 30 min ;) Na drugi dzien jak dostal nowa wsadzilem ja, wszedlem w biosa podkrecilem proca i zasilacz sie zjaral :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Sapphire R9800PRO 650zl - pochodzil moze z 1,5 miecha po czym padl podczas grania w Fife2005 - poczatkowo myslalem ze to przy zakladaniu silencera, zjechal mi srubokret i pojechalem lekko po sciezkach - ale to nie sciezki jednak (spawdzone miernikami) 8O Chyba udupilem tego Radka zbyt wysokim VAGP (1.65V) - ale tego sie juz nie dowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 5x A7V133 / 7h cos kolo 2500-3500zl / 7h Dobra dobra, bez konkretow nie uwierzymy ! :) I ma to byc sprzet ZAJECHANY, a nie samopadniety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 HID Radeon 9600PRO - 800zł - ukruszony rdzeń - czas życia 3h - Oddałem na gwarancje - byli niezbyt bystrzy - wymienili od reki na nową. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Hehe. Ja zajechałem po 3 ( 8O ) latach płytę głowną (licząc od daty zakupu -> '98 ). Nie pamiętam już nawet jaka to firma była i ile kosztowała. Czyściłem ją odkurzaczem i zapomniałem wyciągnąć wtyczke z kompa :) Iskra poleciała i sie spaliła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 hmm nie mam osiagniec na tym polu ale raz prawie udalo mi sie spalic 256 ddr :) - jestem chyba druga osoba na tweaku ktorej udalo sie je wcisnac odwrotnie :) komp nie chcial wstac i nagle polecial z niego dym - szybko wylaczylem sprawdzam i patrze ze pamiec siedzi odwrotnie (nie wiem jakim cudem weszla) wiec ja wyciagnalem i miala upalone 2 styki (wyparowaly) a w slocie tez owych stykow brakowalo - wsadzilem ja jeszcze raz tym razem poprawnie - komp wstal i dziala do dzisiaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 nie, ja kumpel ;) niewiemileobecniekosztuje / 1h Abit Nf7, niestety nie zaliczył torture test na zasiłce codeshita :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Ja hmm ;) MSI K7n2-L ~500zł/~6 miechów -> L12mod :lol: nie wiem jakim cudem 2ga MSI K7n2-L 450zł/1 miesiąc -> vcore vmod :D nie miałem lutownicy i jakiś klej, ale to poszło... pomyliłem strony w którą się kręci i poszło około 5V na proca :D płyta naszczęsie padła nim napięcie doszło do proca :D MSI Ti4200 700zł/~6 miechów -> ładnie chodziła ( w miare 280MHz->A2 :( i 615MHz) potem zrobiłem vmemmoda, ale miałem jakieś lipne te samsungi i po lekkim zwiększeniu po 5 minutach karta poszłą, czekałem 2 miechy na gwar. warunkową i dostałęm FX5200 :lol: przynajmniej jest 1szy na świecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 procesor p3 866Mhz... kupiłem okazyjnie.. zepsuty :] 120pln/0sek = inf :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 hmm nie mam osiagniec na tym polu ale raz prawie udalo mi sie spalic 256 ddr :) - jestem chyba druga osoba na tweaku ktorej udalo sie je wcisnac odwrotnie :) komp nie chcial wstac i nagle polecial z niego dym - szybko wylaczylem sprawdzam i patrze ze pamiec siedzi odwrotnie (nie wiem jakim cudem weszla)Zgadza sie :) Ja jestem tą "pierwszą osobą na tweaku" Nowo zakupioną kość 256MB ddr 266 wcisnąłem odwrotnie. Pamiec jak i płytą ABIT BD7 do wymiany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 rower z supermarketu :lol: 300zl/30dni pierw powyginalem korbe ktora wyprostowalem, potem polamalem stery ktore wymienilem :P ale jezdze na nim do tej pory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...