kels Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Witam mam nastepujacy problem z moim combo samsunga gdy nagrywam cos to lon niekeidy widzi co nagrol a nieeidy mi mowi ze mom czysta plyte a innych napedach to czyta czy wie ktos co jest grane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Witam mam nastepujacy problem z moim combo samsunga gdy nagrywam cos to lon niekeidy widzi co nagrol a nieeidy mi mowi ze mom czysta plyte a innych napedach to czyta czy wie ktos co jest grane i wszystko jasne, napędy optyczne samsunga to tylko samsungi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Tu sie znow zgodze, hdd Samsung produkuje bardzo dobre, ale jesli chodzi o urzadzenia optyczne to jeszcze im brakuje sporo do czolowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...