cocroack Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mam procesor i plyte j.w do tego pamiec twinmosa 256/400. otoz kiedy ustawilem w biosie ustawienia auto (FSB i PAMIEC na 166), komputer sie zawiesza, szczegolnie jest to odczuwalne podczas grania, pozdejrzewam ze to kwestia napiecia dlatego na procku dalem +5% a na pamieci +3%, jednak noc to nie pomaga. ma ktos jakies pomysly?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 jaki masz zasilacz i jakie masz temp w budzi i na procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 a twój axp 2000+ daje radę sobie na 12.5x166 z napięciem tylko 5% wyższym od nominalnego? cpuburn odpalałeś (albo superpi) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 cocroack, napisz jaki masz sprzet, bo ja wróżką nie jestem napisz tez czy testowałeś np. prime95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Cytat napisz tez czy testowałeś np. prime95 hehe na l7s7a2 z niewiadomych przyczyn prime95 się sypie :| cala reszta full stable, np. 24 burnk7,superPi 32M ok, memtesty ok a prime się sypie, dlatego nie napisałem o prime95, bo i tak się będzie sypać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 coś w tym musi być, ciekawe co jest przyczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 jezeli prime sie sypie to oznacza ze kombinacja procka i mobo jest niestabilna. jezeli nie przekraczasz fsb uzyskiwanego przez innych na tej mobo to wiadomo juz ze wina procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Cytat Logan"]jezeli prime sie sypie to oznacza ze kombinacja procka i mobo jest niestabilna. jezeli nie przekraczasz fsb uzyskiwanego przez innych na tej mobo to wiadomo juz ze wina procka. fajnie wydedukowane, wygląda na to ze masz racje [hS.4f] Logan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...