sorin86 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Hejka Mam pytanie Bo slyszalem , ze przez procesor mogą być czasami przekłamania w grafice. Ze procesor przekłamuje TO prawda?? CZY to tylko zalezy od karty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klopsik Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mnie kiedys oklamala moja karta na pudełku pisało GeForce mx200, a to był Radeon 9800 jak zobaczyłem gdy ściąnąłem radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 zalezy o jakim procesorze mowisz jesli mowisz o GPU (procek na karcie) to moze powodowac takie smieszne zeczy w obrazie, a jesli mowisz o CPU to niema takiej mozliwosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mnie kiedys oklamala moja karta na pudełku pisało GeForce mx200, a to był Radeon 9800 jak zobaczyłem gdy ściąnąłem radiatorŻe co :?: :lol: :lol: :lol: Sorin - możliwe, ja tak mialem na KT266 bo jak ciągnąłem fsb to już razem z PCI i AGP. Podaj jaki sprzęt masz, w ogóle coś dokładniej podaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 FSB nie krecilem na tej karcie znacie pewnie temat mój o FAR CRY kreskach w FORT http://www.frazpc.pl/b/87022/0/calosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 FSB nie krecilem na tej karcie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Idz dalej rysowac swoje kreski w paincie, frajerze :[ Przez takich idiotow jak Ty forum ledwo dziala... No offence, ofcors. Hahahahaha rozbawiłeś mnie tym do łez :lol: :lol: :lol: Nie moge normalnie :lol: To rzeczywiście jak z painta wyglada :lol: Sorin - jak na karcie nie jechałeś fsb to pojedź mnożnikiem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 NIe krecilem FSB POza tym może takie cos byc przez procesor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Musisz zredukować 2 gniazda pci (może być zwarcie), zniżyć napięcie na mostku wschodnim i zobaczyć jak pójdzie. Ew. przesmarować gpu masłem może pomoże... Paintem to ty sie zabardzo bawić nie umiesz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 NIe krecilem FSB POza tym może takie cos byc przez procesor? Człowieku daj sobie luz, bo to widać ze paintem robione. Jak chcesz to napisz do producenta gry że jako jedyny na świecie masz taki błąd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 zalezy o jakim procesorze mowisz jesli mowisz o GPU (procek na karcie) to moze powodowac takie smieszne zeczy w obrazie, a jesli mowisz o CPU to niema takiej mozliwosciNiezgodze sie z toba, wsytepuje takie coś jak przekłamywanie CPU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...