opolin Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Nie znalazlem takiego topicu wiec zalozylem nowy,dzisiaj kupilem ta nokie i probowalem zdjac sim locka poprzez wpisanie kodu na klawiaturze ale mi nie wychodzi..:(czy moze ktos mi na priva jakos pomoc,bardzo prosze o pomoc.moze ja komus podam IMEI telefonu i mi wygeneruj kod ktory bedzie dzialal?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Szkoda ze nikt mi nie chce pomoc...:(powiem tylko ze wpisalem juz 5 razy kod i raczej zly i teraz moze ktos wie czy jest jakis kod resetujacy te 5 prob zeby od poczatku mozna by bylo probowac bo teraz nic innego nie pozostaje jak tylko kablem sciagnac sim locka a ja nie mam kabla a nie chce w zadnym komisie placic 20 zl za to...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelus Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 to nie legalne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Jak wpisales 5 razy zly kod to tylko kablem zdejmiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...