Draks_Maxim Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mam hercuelsa 9600pro jakis tydizen temu nalozyle man nia srebna pasta troszke poszla mi po gpu dokola na laminacie gdy ja " wytralem " podlocznylem niby wsyzsstko ok ale na drugi dzien grafika nie dziala :( tzn po wloczneniu monitor nie umi zaskoczyc zauwazylem ze na gpu dokola jadr sa jakies srebne wiorki takie bardzo male co lacza sie z inne sciezki itd. Probowalem uzyc sprzezonego powietrza nic ... potem bylem u starszego na warsztacie on ma konpresor 10 atmosferowy i troszke zeszlo ale nadal troche ich jets i nadal to samo :(((( wiec prosze o rade czym / jakim srodkeim latwo mozna usunac takie wiorki prosze o pomoc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 WD40 da radę :D ,czyściłem tym środkiem wiele razy srebrną pastę. Np Athlona całego umazanego w srebrnej paście (przed nie działał - po działa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Albo wez plyn do mycia naczyn! Np. ludwik (to nie reklama :) Sczodzi wszystko jak trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 dzieki z gory !!! jutro to zrobie :+D najpiew kupie wd40 a potem najwyzej sie powabiwe ludiwkiem ;=]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Albo wez plyn do mycia naczyn! Np. ludwik (to nie reklama :) Sczodzi wszystko jak trzeba a cilin moze byc ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 ja mialem ten sam problem:) wzialem szybko karte pod wode i szczoteczka ele z mydlem ja wyczyscilem, porzadnie wysuszylem i chodzi do dzis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 eee - polecam ... gumke do mazania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 aceton i wszystko gra, czyściłłem nim już procki ,grafy ,chipsety płyt głownych i spisuje się idealnie, nie trzeba suszyć i nie zostawia żadnych śladów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 dzieki ludziska ide sie brac za robote :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mhmmmm mam pytanie jak to robic pod beirzaca woda + szczoteczka z cilin aha i przez ile szorowac ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 aha porbowlaem z metoda z " gumka " ;-) nic nie daje .... porobowalem pod woda + szczoteczka do zebow z plyn i duzy strumien wody nic .... jeszcze aceton pozostal :) i wd40 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek21 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 spróbuj proszkiem do czyszczenia ,szorowania lub do prania umnie schodziła srebrna pasta jak woda spirynt czy rozpuszczalnik nic nie dawał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mozna papierem sciernym razem z laminatem:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Logan"]mozna papierem sciernym razem z laminatem:] taaa a szwisztak siedzi i ...przypala sreberko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 pasta BHP z Piaskiem :lol: :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 bo kart nie smaruje sie srebrna pasta... :roll: acetonem polej hehe:) najlepszy jest plyn do mycia garow i gabka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 srebrna pasta schodzi przy urzyciu tłustych rzeczy. Najlepiej jest patyczkiem do uszu zamoczonym w oleju roślinnym "kujawski" (to żadna reklama) ładnie zmywa, a potem olej spirytusem salicylowym. Czyste jak nówka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 ja acetonem jade ...a poozniej spirytem ..( zadna reklama ) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 ja acetonem jade ...a poozniej spirytem ..( zadna reklama ) :D Aceton w torebke foliowa kilka wdechow. Potem spirytusik i przestajesz sie przejmowac ze masz grafe w pascie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 WD40 jest w 100% skuteczne - polecam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 a wlasnie mam wd40 i jak tego uzywac ???? prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Normalnie - psikasz na szmatke i czyścisz... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 heheh dobra ide sprawdzic to :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 mhmmm kurde szmatka nie schodzi z tym wd40 rezystory przeszkdzaja :( jutro ide kupic wacicki do uszow ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 zaraz mnie cos wezme proszek do prania nic .... nadal wiadac takie male srebne " gowna " ;p, musze poczekac do jtura na waciki to powinono rozwiazac problem ;+D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 ja mylem Voodoo2 pod kranem :] nic nie dalo voodoo nie orzylo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 zrobie tak wezme wd 40 i weaciki wyczeszcze doaldknie wezme sprzeozne poweitrze i z pod rdzenia usune kurz itd i dam do wanienki ultra dzwiekowej + spirol i powienno byc ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 a czy czasem wd-40 nieprzewodzi prądu ? bo mi sie wydaje ze przewodi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 a czy czasem wd-40 nieprzewodzi prądu ? bo mi sie wydaje ze przewodi z cala pewnoscia nie przewodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 to dlaczego uzywa sie jej w motoryzacji? jak niestykaja przewody wysokiego napiecia ze swiecami wystarczy popsikac i jest oki samochod odpala ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...