tomboy Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Mam pytanko do osób posiadajacych ta klawiaturke. A mianowicie, czy blokuje sie wam klawiatura po naciśnięciu jednocześnie "góra"+"lewo"+"spacja" lub "num8"+"num4"+"spacja"? Blokuje znaczy ze po nacisnieciu jednoczesnym tych klawiszy z kompa wydobywa sie "beep" i klawiatura nie reaguje na wcisnieta kombinacje klawiszy. Bo nie wiem czy to mi sie tylko trafil felerny egzemplarz czy tez ten model tak ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mnie nie - wszystko spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 po nacisnieciu powyrzszej kombinacji i przytrzymaniu ok 2-3 sec TAK ale jeszcze nigdy mi sie niezdarzylo zeby w Q3A sie cos zwiesilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 No nie no ludzie... nawet ultrax sie blokuje?! CZY KTOS KIEDYKOLWIEK SPOTKAL SIE Z NIEBLOKUJACA SIE KLAWA?! chetnie kupie, nawet za 2 banki... eh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mart!nek z tego co wiem klawiaty na USB sie nieblokuja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Mój tracer trk-22itm nie chce się zablokować na zadnej z powyższych kombinacji. Nie ma nawet sygnału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 no jesli przytrzymam dluzej kombinacje tych 3 klawiszy to biczty to chyba logiczne. ale w zadnym wypadku nic sie nie zawiesza ani nie blokuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 U mnie podobnie - sygnał owszem ale NIC SIE NIE BLOKUJE ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Sorry zapomnialem dodac, ze te kombinacje klawiszy nalezy przytrzymac przez chwile. Najlepiej wlaczcie sobie jakos samochodowke, skonfigurujcie ustawienia klawiszy zeby wszystkie w/w byly wykorzystane (spacja jako hamulec reczny, strzałka w góre - gaz itd.). Ja jak gram to czesto wciskam gaz, hamulec reczny i np lewo - no i jak przytrzymam te klawisze razem wcisniete to tylko slysze bip i klawiatura nie reaguje na wcisnieta kombinajce klawiszy - znaczy samochod np. zamiast skrecic w lewo jedzie dalej prosto :( no jesli przytrzymam dluzej kombinacje tych 3 klawiszy to biczty to chyba logiczne. ale w zadnym wypadku nic sie nie zawiesza ani nie blokuje!!Źle mnie zrozumiałeś, nic nie ma sie zawieszac, tylko po prostku w tym przypadku np. gra nie reaguje na wcisniete przeze mnie klawisze. No nie no ludzie... nawet ultrax sie blokuje?! CZY KTOS KIEDYKOLWIEK SPOTKAL SIE Z NIEBLOKUJACA SIE KLAWA?! chetnie kupie, nawet za 2 banki... eh...Ja mam taka, Liteona kupionego w 1996 roku za ponad 300 zl. W sumie fajna klawa, ergonomiczna z touch padem, ale głośna i duża. No ale nie blokuje sie wogole, a kombinowalem z mnostwem ustawien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 mnie w logitechach blokowala sie kombinacja shift + alt i robil sie wcisniety na stale ctrl. za to w microsoftowych klawirkach przytrzymanie dluzej jakiegos klawisza pwodowalo zanlokowanie go na stale, i trzeby go bylo wsisnac jeszcze raz zeby przestal sie wysylac sygnal do kompa am tracera i nic sie nie blokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 U mnie tez nie mam zadnych "blokow" ani nawet pisniecia :? Klawa A4 Techa :D Widac Klase :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Prosiłbym o wypowiedzenie sie wiecej uzytkownikow Logitecha UltraX, bo nie wiem czy reklamowac moja klawiature. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 JA bym zareklamował ... U mnie tak nie ma - próbowałem na colinie 2 :) no i w windzie ... sygnał jest ale klawa sie nie blokuje .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Logitech Navigator nie blokuje nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 kurcze ja za tydzien jade moja klawiature zareklamowac. Tylko ciekawe czy wyminia mi na wgk od reki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detleph Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 sprawdzilem pod windowsem, jest to samo, slychac "beep" i przestaje pisac. tak samo jak wcisne wiecej 4 klawisze w notatniku. to chyba norma. nie testowane na samochodowce bo takowej nie mam, ale dla pewnosci jesli chcesz moge sprawdzic w jakiejs grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detleph Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 taka ciekawostka - sprawdzalem wlasnie na laptopie mojej kobiety - blokuje sie dopiero przy 9 klawiszach + spacja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 @detleph jak mozesz to sprawdz na jakiejs samochodowce to kombinacje klawiszy co podalem, bo o nia mi glownie chodzi. Czyli góra, lewo i spacja. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 taak, mam ultrax, owszem - blokuje sie, ale nie zapominaj ze to jest oem:PPP A pozatym jedyne samochodowki w jakie gram to nfs:u i nfs:u2:) Ale num4 + num8 + spacja nic sie nie dzieje:) Ale w ut2004 tego nie odczuwam, nie mialem tak jeszcze nigdy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 No to juz wiem ze moja klawiatura nie jest jakas felerna, tylko wszystkie tak maja. Czyli wymieniac jej nie bede. @fuzz: ale juz Num4+Num5+spacja sie blokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 tjaaa, rozwiazanie: do samochodowek kup kierownice:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Logitech Navigator nie blokuje nic Moj Internet Navigator blokuje sie niestety gdy chce napisać "Ł" - tzn shift + alt pr + L - musze pisać z CapsLockiem Klawa podlaczona przez USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Klawiatura Chicony na złączu PS/2, na każdej płycie głównej (BX,KT133,KT880) wywołuje beeeeep speakera (po naciśnięciu space+lewo+góra), co oznacza że nie można obsłużyć wszystkich tych klawiszy na raz (nie zależnie od programu ani od systemu operacyjnego) - podobnie jak w ultraX. Biega mniej więcej o to że klawisze są podzielone na strefy, i tak np. po wybraniu na wspomnianej klawiaturze (Chicony) góra+lewo+a ten problem nie występuje. Najlepszym wyjściem jest więc wybranie zamiast space w konfigu gry np. a . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 po nacisnieciu powyrzszej kombinacji i przytrzymaniu ok 2-3 sec TAK ale jeszcze nigdy mi sie niezdarzylo zeby w Q3A sie cos zwiesiloU mnie wystepuje dokladnie ten sam efekt, ale rowniez nie mialem zadnych uciazliwosci w graniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Podsumowanie: UltraX sie blokuje, ale to jest klawiaturka do szybkiego pisania albo go grania w FPS'y:))) I to w wersji OEM:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ciekawostka - mam starą 6 letnią klawe BTC czy cóś - nacisnalem naraz lewo prawo i spację. I w tym momencie jak naciskam strzalke w dół, to działa, a jak nacisne strzałkę w górę, to piszczy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Mój Logitech Navigator również się blokuje po wciśnięciu prawych Alt i Shift, aby go odblokować trzeba nacisnąć Ctrl, podłączony przez USB. Badziewie, wku... mnie to :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 mi sie blokuje w needzie [jak mnie to drazni] kursory do przodu i wcisniety lAlt... wtedy nie dziala kursor w lewo... a w prawo dziala ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Miałem identyczny problem. Ktoś mi doradził abym zmienił klawiszologie w grze. Przerzuciłem się z numów na "wsada" i było git. Zresztą, gra i pracuje się wygodniej :). Chodzi o to, że "każda klawiatura ma bufor" i jest czuła na jakieś kombinacje. Na moim starym Samsungu też mi się blokowało. @tomboy: Ta "wada" nie podlega gwarancji. Większość klawiatur tak ma i trzeba się z tym pogodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...