rock_player Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Spróbuje wytłumaczyć o co mi chodzi :) przed formatem windowsa miałem że po otworzeniu menu podręcznego (ppm) na dowolnym pliku była możliwość podglądnięcia (otworzenia) go w WordPad'zie. Teraz po formacie tego nie ma a często tego używałem. I może wy wiecie jak takie coś zrobić? z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metaldave Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 wiesz co daj na jakims pliku jaki chcesz otworzyc word padzie własciwosci i otwórz za pomoca ; word pad spróbuj narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Utwórz sobie skrót do wordpada w "wyslij do". Tak będzie najszybciej(mozna tez dopisac do menu w rejestrze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rock_player Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 napisałem na dowolnym pliku jeżeli dobrze pamiętam to ta opcja była przy każdym rozszerzeniu. A przecież nie będę dodwał do każdego rozszerzenia nowej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rock_player Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Utwórz sobie skrót do wordpada w "wyslij do". Tak będzie najszybciej(mozna tez dopisac do menu w rejestrze). jak pisałem pierwszego posta to niewidziałem twojego :) sposób działa i będę go używał póki nie dowiem się jak zrobić to tak jak było wcześniej ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 mowiac 'do wszystkich plikow' mial na mysli to, ze w rejestrze jest opcja dodania czego do wszystkich - nie trzeba w kazdym osobo... sposob na to byl opisany w '100 sztuczek w windows' czy cos takiego w dziale FAQ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...