Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 jak zakrece mojego k6-2 350 na 400 mnoznikiem czyli z 3.5 na 4.0 x 100 to sie monitor nie budzi ???? prosilbym o jakies wyjasnienie (i jak to zmienic zeby zalaczalo wizjernik) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Podwyższ napięcie na procku ale najpierw załatw sobie dobre chłodzenie i drugie te proce słabo się dosyć kręcą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Podwyższ napięcie na procku ale najpierw załatw sobie dobre chłodzenie i drugie te proce słabo się dosyć kręcą. poweim wiecej te proce sie chu** kreca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 poweim wiecej te proce sie chu** kreca ;) taa zgadzam sie całkowiecie miałem k6-2 450, z wielkim trudem puściłem na 500 !!! te procki to shit !!! bardzo mało wydajne :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 jak zakrece mojego k6-2 350 na 400 mnoznikiem czyli z 3.5 na 4.0 x 100 to sie monitor nie budzi ???? prosilbym o jakies wyjasnienie (i jak to zmienic zeby zalaczalo wizjernik) :lol:Mam właśnie pożyczonego takiego od kumpla póki mój komp. nie "wyreklamuje się" ... Sam sprawdzałem. Na 400 niby poszedł ale niezbyt stabilnie, a on ma taką dupiatą płytę że następne napięcie z 2,2 V to 2,8 V , więc nawet się nie bawiłem. Nie mogę go spalić, bo muszę na czymś magisterkę pisać... poweim wiecej te proce sie chu** kreca taa zgadzam sie całkowiecie miałem k6-2 450, z wielkim trudem puściłem na 500 !!! te procki to shit !!! bardzo mało wydajne Ciekawe ja miałem 450 i bez najmniejszych problemów na standardowym napięciu działała na 504. Teraz ją Kain ma ( :D ) i na lepszym coolerze i większym napięciu biega na 550.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 a jeden z moich 333 na dobrym chldzeniu sypal sie na 350 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Toż to rekord. Te 17MHz to jest prawie 5 %. :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja mialem k6-2 400 i na coolerze od celerona lecial na 500 stabilnie. Na 550 sypal sie w windowsie, coz jakbym mial wtedy takie chlodzenie jak teraz to mysle ze z 550 nie byloby problemu :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 bedziemy pracowac a jak uslyszycie ze cos pierd...... tzn ze cos wybuchlo :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 bedziemy pracowac a jak uslyszycie ze cos pierd...... tzn ze cos wybuchlo :-) tylko delikanie z tym podkrecaniem; zbyt duzo entuzjazmu moze na dluzsza mete doprowadzic do trwalych uszkodzen sprzetu, hihi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Heh ,K6-2 Rulez ;] ,Moja 350-tka lazila full stabilnie na 450-475 ,POST na 500costam.Tylko ze to bylo lata temu i sie jeshcze na tm niezadobshe znalem ,cooler byl slaby BEZ PASTY :lol: ,a co do voltarzu to ja bym sie nie bal one sie latwo nie pala ,moj dzialal na 2.9v przez poltora roku (az go sprzedalem ,ponoc dziala dalej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 no to moge zmienic posta udalo sie chodzi stabilnie na 400 mhz i napiecie 2.3 v na standartowym coolerze temperatura jest ok (nie mam czujnika) ale powietrze ktore sie wydostaje z radiatora jest chlodne dzieki za info (zostaje z wami i bede probowal next level czyli 450 Mhz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 no to moge zmienic podpis :lol: udalo sie chodzi stabilnie na 400 mhz i napiecie 2.3 v na standartowym coolerze temperatura jest ok (nie mam czujnika) ale powietrze ktore sie wydostaje z radiatora jest chlodne grafike podkrecilem +10 Mhz MCLK dzieki za info (zostaje z wami i bede probowal next level czyli 450 Mhz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Nie wiem co macie do tych procków. Ja w tej chwili jadę na K6-2 400 @ 500 bezproblemowo, a zamierzam pójść dalej. To nie procki są dupiaste tylko wasze płyty główne ;) :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...