Brush Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Kompa mam jzu 3 lata plyta glowna esc k7s5a procesor amd athlon 1,2 geforce2 mx400 64mb 256mb ram dimm dysk 40 gb segate zastanawima sie czy cos podkrece przy takim sprzecie bo nie chce zabrdzo inwestowac w to co jzu mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Troszkę Ci się uda to podkręcić nawet na tej płycie,wszystko zależy jaki masz zasilacz i czy uciągnie podkręonego kompa.Nie będą to wielkie przyrosty ,ale zauważalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legoland Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 jak widac w podpisie mnie sie udalo podkrecic o 105 Mhz. Na 1332 nie pracuje juz stabilnie. W primie mnie wywala. Natomiast moja mobo jest dosc kiepska i nie mam specjalnych mozliwosci sie bawic. Moze po zwiekszeniu napiecia by dzialal na fsb 148. Wydajnosc podskoczyla troche jakies 800-900 pkt w 3dmark01 na mojej grafie. Wszystko dziala na standardowym chlodzeniu w stresie ok 47 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...