przemek2f Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 witam :!: Mam dosć poważny problem z kompam jeste to komp 1.5ghz p4 s423 256 sdr samsung 40gb gf2mx400 fortron 300wat. Problem tkwi w tym że instalowałem już windowsa z 3 razy i za każdym razem jeste ten sam porblem komp pochodzi z 2-3 dni i nic nie idzie za instalowac żadnej gierki bo wyskakuje błąd ochrony systemu i po resecie nawet winda sie nie ładuje tylko przy ładowaniu wyskakuje bład ochrony systemu i tak do znudzenia. Sądze że próbowałem już wszytkiego jednak może Wy macie jakieś inne propozycje naprawy tego a windy to 98se i me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Tak tylko dumam, ale czy to nie dysk? Kieys mialem dodatkowo malucha z 8GB i wlasnie po kilku dniach od "czyszczenia" wszystkiego zaczynaly sie problemy. Okazalo sie ze "bad-y" powstawaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 dysk raczej nie ale owszem sprawdze ale jutro jusz dzis siły nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 zmien tasme dysku i spradz czy czasem twoj ram nie jest uwalony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 nowy bios wylaczenie wszystkiego oprocz grafiki netu i ewentualnie muzyki :) skasowanie i stworzenie jeszcze raz partycji to chyba tyle :) powodzenia i zycze uratowania kompa mimo ze to intel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Intel :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...