Skocz do zawartości
aqaz

6800 12@16czy sa w pełni sprawne? Puste maski...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. mam 6800.Po odblokowaniu dodatkowych potoków w większości gier wszytsko jest ok, ale... w 3dmartu o5 miejscami jest drobniuteńki czarny śnieżek gdzie indziej biały oraz jakieś robią się paski łączone kropkami o-o-o-o-o-o-o <-------- coś takiego ale kreski są dłuższe i wsyztsko jest złączone. Ale widać wszytsko. W main menu Gothica czasami biadrobniutki śnieżek posypie:( W doomie 3 na filarach w cieniu sa białe drobniutkie kropeczki:( Jak poświece na nie latarką to ich nie widać. Czy da się coś z tym zrobić? Byłbym ogronmnie wdzieczny... Chciałbym się też dowiedzieć czym i po co są puste maski w 6800 widoczne w Riva Tunerze?? Co sięstanie jak je uaktywnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym isę przy okazji dowiedzieć czemu gdy podkręcam soją kartę graficzną wyżej niż 375/805 to mam mniejsze wyniki??? Jak mogę to zmienić?? Forceware 61.76. Mam win Xp.Chciałbym się przy okazji dowiedzieć czemu gdy podkręcam swoją kartę graficzną wyżej niż 375/805 to mam mniejsze wyniki??? Jak mogę to zmienić?? Forceware 61.76. Mam win Xp. Podkręcałem w power stripe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi