bat Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 nf7 wykrywa mojego athlona mobile 2500+ jako unknown cpu, mam bios oficjalny 25, niby jest nowszy 26 ale on tylko dodaje support sempronow da sie cos z tym zrobic? bo przez to mam drobne acz wkurzajace problemy np. dziwne czkawki w roznych okolicznosciach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 tylko atualizacja biosu pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Wrzuć sobie jakiś nowszy biosek Merlina lub TicTaca. Żaden oficjalny bios nie wykrywa poprawnie AXP mobile, bo to są procki do notebooków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 biosy merlina i tictaca daja tylko to ze pokazuje sie nazwa ... nic wiecej .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 biosy merlina i tictaca daja tylko to ze pokazuje sie nazwa ... nic wiecej ..To własnie o to mi chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...