DreakE Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 cze mam pewien problem z programem POP :/ mianowicie ale i takze wiele wiele innych problemow :/ takich jak cholerna reklama wyszukiwarki sie wpycha wszedzie nawet pod pliki Flaha powodujac nawet niewyswietlenie napisow :/ a to mnie naprawde wnerwia bo niemoge sie dostac na konto w banku !!! byle co dam tak czy nie o i tak niewejdzie a przeciesz pisze zeby kliknac nie jesli chce odtwozyc stronke wszystie te problemy zaczely sie od jednej strony :/ mks-vir online nic niewykazal a takze Spy Sweeper :/ a oprucz tego zeby mi sie niezmienial adres startowy (jakas poje*** wyszukiwarka) uzywam Start Page Bodyguard. eh moze mi ktos powie jak to wszystko naprawic bez formatowana twardziela :/ bo to mnie naprawde dobitnie wnerwia w ustawieniach internetowych prywatnosc i zabespieczenia mam na niskim statusie a mimo to wciaz jest ta blokada na logowanie na konto w banku :/ pliss HELP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Zainstaluj FireFoxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreakE Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 eh dziala ale nielubie mozilla :/ :( nieda sie jakos na explorerze ???:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 ... a to mnie naprawde wnerwia bo niemoge sie dostac na konto w banku !!!Bankowość internetowa na IE to już HardCore. ;] eh dziala ale nielubie mozilla :/ :(Napisz co ci nie pasuje, pewnie za pomocą jakichś rozszerzeń da się to zmienić (dopasować do twoich potrzeb). Możesz też przetestować Operę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Opera jest OK! Sprawdzenie konta z hasłem zajmuje 10 s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 hm ... nie ma oprogramowanie które wyszukuje wszystko :-) Zainstaluj sobie ad-aware 'profesional' jest na onet -> programy-> bezpieczeństwo Nie zapomniej o aktualizacji ... on jest darmowy dla domowego uzytku. Jesli chodzi o dobrego do jest jeszcze pest patrol. jest też na onecie ale on tylko wykrywa :-) i trzeba ręczenie usuwać ... chyba że zapłacisz 30 $ ... lub .... mała łatka nielegalna. I też nie zapomnij o aktualizacji. jest jeszcze spybot ... też jest w miare dobry ... i darmowy ... Jeżeli użwyasz ... darmowego spy swapera ... to on tylko raz sie uaktualnie. na statcie ... jak masz go ponad rok ... zostaje odinstalowanie i zainstalowanie jeszcze raz :-) Bankowość internetowa na IE to już HardCore. ;] używanie IE to wogóle Hardcore A co do mozilla ... to zobacz firefoxa i skurki ... dla mnie The best :-) Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreakE Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 niepasi mi mozila bo nietylko ja uzywam kompa :/ przewaga glosow za explorerem :/ a pozatym jak dla mnie to mozila troche dlugo sie wlancza :/ ja osobiscie uzywam teraz MyIE ale wolal bym explorera zwyklego :/ a programow co podales to niesprawdzalem jeszcze ale zkusze sie na nie :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...