JARRY Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Ktore mostki L odpowiadaja w Duronie 1400 za zablokowany mnoznik :?: Dodam ze jest to MIXIB 0335 VPMW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARRY Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Podobno sa to mostki L1,tylko pytanie czy wszystkie L1 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 A ja powiem ci ze masz odblokowany CIESZ SIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Mnoznik odblokowany, odblokuj dodatkowy cache i bedziesz mial XPka. Jak dobrze pamietam to mam takiego samego proca(zielony). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Zdaj tutaj relacje czy ci się udało... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Jakby ktoś chciał nabyć taki sam proc to na pw do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARRY Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 No to super.Na razie puscilem go na 166mhz@1756 mhz :) Dalsze boje rozpoczne gdy dorwe PSU Chiefteca (w tej chwil mam codegena 300w... :cry: Mobo to EPOX 8rda3+ rev 3.2 wiec zapowiada sie to interesujaco Swoją drogą Duron 1400 ma chyba najwiekszy potencjał do OC (mnoznik+athlonizacja). chlopaki ze stajni AMD postarali sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...