Husio Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 witam linuxa uzywam od niedawna. Mam problem ze skonfigurowaniem sieci tak, aby linux widial XP (bo nie wiem jak to zrobic) domyslam sie ze nikomu nie chce sie opisywac jak to zrobic {rozumiem], ale chetnie zdam sie na strony jakie mi ewentualnie polecicie [ google.pl? :/] aha...mam jeszcze jeden problem ;) niektore programy [mozilla, firefox] nie chca sie opdalac :/ laduje sie w pasku a potem znika. instalacja z rpm-odpowiednie do dystrybucji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Co rozumiesz przez widzenie XP? Daj mu po prostu ip w tej samej podsieci i będą się widzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husio Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 istnieje jakis odpowidznik Radmina, chodzacy na XP i lnuxie rownoczesnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ech. Linuks -> konsola via ssh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husio Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ech. Cokolwiek to jest, bylbym bardzo wdzieczny za jakis opis, jako ze jezeli chodzi o linux to jestem noob :/ Jest tam opcja pelnej kontroli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ARGH. Można zrobić wszystko i jeszcze więcej. http://www.google.com/search?num=100&hl=pl...ng_en%7Clang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...