prabut Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Witam Kupiłem w/w płytę i po podłaczeniu jej do kompa nie chce wystrtować. :cry: Po włączeniu zasilania wyświetla kod 87 potem 83 i się wyłacza. Jednocześnie cały czas wyje. Znaczenie tego kodu w/g instrukcji to: NET PC:Build SYSID Structure. Próbowałem różnych rzeczy, odłaczałem kart dyski pamięc. Efekt jest ciągle taki sam. Procesor 3Ghz Ma może ktoś pomysł co dalej z tym zrobć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Spróbuj reset biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabut Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Reset CMOS-u nic nie dał. Jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabut Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Znalazłem przyczynę. Procesor nie kontaktował w podstawce. Teraz nic nie piszczy ale wyświetla sie kod 90 " Complete uGuru initial proces AWARD BIOS takle over booting job." Ekran ciemny i dalej stoję w miejscu i nie mam pojęcia co robić dalej. Mam nadzieję, że nie jest walnięta płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...