wilczek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 hehe od dzisiaj mam 17 latek :D Bosze ale ja już jestem stary :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Gratuluje :D za rok będziesz mi latal po piwa do monopola :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 stara [gluteus maximus] jestes :) tez mam 17 :) :lol: ale jakies piffko postawisz ? oczywiscie bezalkocholowe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 przez neta to najwyżej takie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 dobre i to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Puki co musicie TU zajrzeć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Cytat Puki co musicie TU zajrzeć :Dco?? spies ci zdechl i szukasz przyjaciol :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wilczek, wszystkiego naj naj :D A za rok zostaniesz zawodowym alkocholikiem majac 18 na karku. Ja jush nim jestem od 4 latek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wszystkiego naj naj.........lepszego!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Hehe nie taka znowu stara [gluteus maximus] z Ciebie, najlepsze dni życia przed Tobą :D (zabrzmiało poważnie :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Cytat hehe od dzisiaj mam 17 latek :D Bosze ale ja już jestem stary :P :lol: Wszystkiego najlepszego. Stara [gluteus maximus] to ty nie jesteś, dopiero zaczynasz prawdziwą zabawę, kurde jak ja bym chciał mieć tyle lat co TY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 hyhy gratoolooje i whystkiego naj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Heh ......... zazdroszcze , i gratuluje :) Qva, ja juz nawet nie pamietam kiedy tyle mialem .............. hmmm .......... a tak .............. 17 lat temu .................... :? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Podłączam się do życzeń urodzinowych. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 dzięki wszystkim za miłe życzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Wszystkiego Naj naj naj :D. Tu takie male wierszyki: _____________________________________________________________ Życze tobie ognia w kroku i wytrysku z litru soku. Rwania dupek gdzieś na boku. Byś w tygodniu i niedziele topił ptaszka w innym ciele. _____________________________________________________________ Albo: Obyś w łóżku był tak mocny jak zajączek wielkanocny, żeby była też owocna Twoja palma wielkanocna, abyś spuszczał się z fajfusa tak obficie jak z dyngusa! _____________________________________________________________ PS: Ja dopiero za rok bede mial 17Lat ale nie spieszy mi sie :D zawsze chcialbym miec 16 :D (tylko to prawko by sie przydalo). Sto LAt jeszcze raz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Boszeeee jaki ja stary jezdem 8O ... echm... 17 latek ... to byly czasy :twisted: Sto lat, sto lat ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Wszystkiego naj, zdrowia, pomyslnosci i spelnienia marzen :). Kurde, ja tez juz nie pamietam kiedy to bylo choc patrzac w kalendarz wychodzi ze to tylko 2 lata temu... :P Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...