Kamilek Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Witam.Problem jest taki ze nie mam dźwięku na tv-out.Mam SB-live i podłaczam kabel mini jack-chinch do tv czyli moim zdaniem wszystko dobrze :) Czemu jest cisza na TV ?? Help me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Nazwa tematu nie pasuje do problemu. A do dobrego wyjscia na karcie podlaczyles? Musi byc tam gdzie glosniki (przednie lub tylne). Line-in, czyli ostatetnie wejscie pozwala na przeslanie dzwieku z tv do kompa. Druga sprawa to program, ktory ustawiles na TV. W 90% przypadkow jest to av/video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Nie rozumiem o co chodzi z tym programem Av/video ?? Kable dobrze podłączyłem, wiec co ustawić ??Używam bestplayera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Wyłącz Mute w mikserze ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...