Skocz do zawartości
Sieniu

Fajne Forum komputerowe

Rekomendowane odpowiedzi

no fajne... fajne...

Nowe Tablety od Jujitsu

fajne...

Po dzialach forum widze, ze sa nastawione na wszystko o kompach (36%), wszystko inne (36%), i wszystko o forum (28%)... No ale moge sie mylic.

no nie człowieku weź wyluzuj forum dopiero powstało dlatego są takie statystyki. A tak pozatym kiedyś przeglądając inne serwisy też natknołem się na błędy ale nigdzie o nich niepisałem bo i po co?? a jak nawet człowiek który to napisał mógł się pomylić!! albo mu narzędzie do sprawdzania błędów tak poprawiło no i tak zostało. a co ciekawsze jak wszedłem na tą stronke to zauważyłem że ten "błąd" jest już daleko w dziale "news" bym może zrozumiał gdybyś napisał tego posta na następy dzień po ukazaniu się tego a nie po 5 tygodniach!!!!!!!!!!!!!!!!!! to tyle i pomyśleć że do mój pierwszy post. Pozdro for all!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Regulamin forum eXtrem-OC.prv.pl:

&8 Obowiązuje zakaz podawania w swoich profilach namiarów na komunikatory, np. GG, ICQ.... !!!

&12 Zabrania się wymieniania ID komunikatorów! Jeśli w jakimś PM'ie zostanie znaleziony numer identyfikacyjny jakiegoś komunikatora, User, który wysłał informację z ID zostanie surowo ukarany! Osobiste rozmowy tylko przy pomocy PM, oficjalne na forum, żadnych dodatkowych wymian "kontaktów"... Nasze skrypty są niezawodne, znajdą Usera, ktory podał "namiary" na 99.99999%

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Producet twojej płyty głównej :

Epox

Abit

Soltek

MSI

ECS

DFI

Mercury

A gdzie Asus :P ?

Jak wejdę w słowniczek a później chcę forum to wywala > Dział w budowie < mimo że link z głównej działa :P

Sporo niedoróbek ale może będzie dobrze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Nie jestem za tym aby robić niewiadomo jaką reklamę naszego forum czy strony... jednak się stało jeden z użytkowników ją zareklamował. A więc chciałbym sprostować kilka rzeczy. Cały serwis się rozwija i wiadomo że początki zawsze są ciężkie. Potrzeba dużo pracy i wysiłku. Błędy są. W miarę możliwości będziemy je usuwać. Niestety jeden z czytelników tego tematu chciał nam udowodnić w bardzo prymitywny sposób słabość naszego forum. Niestety tacy ludzie są niedowartościowani i zapewne sami czegoś takiego nie potrafią więc należy im wybaczyć zazdrość i niewiedze. Bardzo mile widziane komentarze na poziomie dotyczące strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi