Sieniu Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 www.extrem-oc.prv.pl naprawdę warto zajrzeć!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 www.extrem-oc.prv.pl naprawdę warto zajrzeć!!! Znam fajniejsze: http://forum.purepc.pl/ niewiem czy znacie ale warto zajrzeć hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 no fajne... fajne... Nowe Tablety od Jujitsu fajne... Po dzialach forum widze, ze sa nastawione na wszystko o kompach (36%), wszystko inne (36%), i wszystko o forum (28%)... No ale moge sie mylic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znajomy Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 no fajne... fajne... Nowe Tablety od Jujitsu fajne... Po dzialach forum widze, ze sa nastawione na wszystko o kompach (36%), wszystko inne (36%), i wszystko o forum (28%)... No ale moge sie mylic. no nie człowieku weź wyluzuj forum dopiero powstało dlatego są takie statystyki. A tak pozatym kiedyś przeglądając inne serwisy też natknołem się na błędy ale nigdzie o nich niepisałem bo i po co?? a jak nawet człowiek który to napisał mógł się pomylić!! albo mu narzędzie do sprawdzania błędów tak poprawiło no i tak zostało. a co ciekawsze jak wszedłem na tą stronke to zauważyłem że ten "błąd" jest już daleko w dziale "news" bym może zrozumiał gdybyś napisał tego posta na następy dzień po ukazaniu się tego a nie po 5 tygodniach!!!!!!!!!!!!!!!!!! to tyle i pomyśleć że do mój pierwszy post. Pozdro for all!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Regulamin forum eXtrem-OC.prv.pl: &8 Obowiązuje zakaz podawania w swoich profilach namiarów na komunikatory, np. GG, ICQ.... !!! &12 Zabrania się wymieniania ID komunikatorów! Jeśli w jakimś PM'ie zostanie znaleziony numer identyfikacyjny jakiegoś komunikatora, User, który wysłał informację z ID zostanie surowo ukarany! Osobiste rozmowy tylko przy pomocy PM, oficjalne na forum, żadnych dodatkowych wymian "kontaktów"... Nasze skrypty są niezawodne, znajdą Usera, ktory podał "namiary" na 99.99999% :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Producet twojej płyty głównej : Epox Abit Soltek MSI ECS DFI Mercury A gdzie Asus :P ? Jak wejdę w słowniczek a później chcę forum to wywala > Dział w budowie < mimo że link z głównej działa :P Sporo niedoróbek ale może będzie dobrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmiel Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam. Nie jestem za tym aby robić niewiadomo jaką reklamę naszego forum czy strony... jednak się stało jeden z użytkowników ją zareklamował. A więc chciałbym sprostować kilka rzeczy. Cały serwis się rozwija i wiadomo że początki zawsze są ciężkie. Potrzeba dużo pracy i wysiłku. Błędy są. W miarę możliwości będziemy je usuwać. Niestety jeden z czytelników tego tematu chciał nam udowodnić w bardzo prymitywny sposób słabość naszego forum. Niestety tacy ludzie są niedowartościowani i zapewne sami czegoś takiego nie potrafią więc należy im wybaczyć zazdrość i niewiedze. Bardzo mile widziane komentarze na poziomie dotyczące strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...