Gość Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 zalozylem temat by pomoc jednemu z naszych userow Vis napisal: Mam taki mały problem - na moim Epoxie 8rda+ nie mogę zainstalować żadnego połączenia sieciowego - przy próbie odświerzenia wyskakuje komunikat o treści mniej więcej, że nie mozna zaktualizować listy kart sieciowych, sprawdź czy usługa połączenia sieciowe jest włączona i aktywna. Usługa oczywiście włączona i aktywna...nie działa ani kreator połączenia internetowego,ani sieciowego :/ W chwili obecnej nie moge połączyć się z netem moją kartą radiową - wcześniej jej funkcje obsługiwał program dostarczony z kartą, ale gdy rozkręcałem kompa to zmieniłem slot pci radiówki, a ona zainstalowała się od początku, teraz nie mogę ustawić jej właściwości, gdyż żeby to mógł zrobić program muszę odznaczyć Windowsową obsługę połączenia...a co jest niemożliwe bo połączenia nie działają...wrrr....Zauważyłem to dopiero po złożeniu kompa i nie wiem co robić:/ Znalazłem w sterownikach program NForce Network Access Menager, czym on się zajmuje? Może on właśnie wymagany do łączenia się?? Oczywiście nie mogę go zainstalować, gdyż do tego potrzebny jest przynajmniej Service Pack 1...którego..hmm..jeszcze nie jestem w stanie zainstalować (wiesz, co to black list?) Widzisz jakieś wyjście z tej zawiłej sytuacji? W ostateczności mógłbym formatować dysk..ale powiedzmy, ze nie spieszy mi się do tego...BAAARDZO byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc...wiem, że nakręciłem tutaj równo, ale mam nadzieje, że mniej więcej rozumiesz moją sytuacje:) Jeszcze raz proszę o odpowiedź Pozdrawiam Piotrek/Vis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vis Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Cóż, nie było odpowiedzi w topicu, ale dzięki VerB'owi dałem sobie radę:) Dzięki stary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 :!: problem rozwiazany mozna zamknac :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...