Jabar83 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Podczas grania wyskakuje mi czasami taki oto blad => memory nie moze byc na read :? Ktos wie czym to moze byc spowodowane :?: I jak ew. temu zaradzic. Blad wyskakuje zadko ,ale denerwuje :lol: Z gory przepraszam jesli temat byl juz poruszany ,ale niedlugo wymieniam grafe i robie re-instalke windy i chcialbym sie dowiedziec czym ten blad jest spowodowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Na mój nos winę ponosi albo firewall albo któraś z łat na winxpSP1.Sam to miałem.Teraz zainstalowałem windę z zintegrowanym SP2 i przeszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 co ma firewall i laty do dostepu do pamieci? moze sie nie znam, wiec chce wiedziec... no laty moga miec... troszke... byl juz taki post niedawno... na pewno bylo wiecej.. zdziwilbym sie, gdyby nie bylo w zadnym z nich odpowiedzi na Twoje pytanie.. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=892...ght=memory+read http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=909...ght=memory+read PS. szukajka nie gryzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 to moze byc po prostu blad gry i tyle...(long live valve) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 bylo na tweaku wiele razy a na inncy forach to bylo o tym mnostwo... jednym z rozwiazan tego problemu jest na przyklad przeskanowania kompa scandiskiem, ad-aware, antywirem oraz zainstalowanie najnowszych poprawek do systemu.. powinno pomoc jesli nie pomoze to pisz bedziemy myslec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Skanuje srednio co tydzien -zarowno ad-aware jak i antywirami ,a co do Scandiska tez to robie od czasu do czasu. Mam XP'ka na SP1 moze zainstalowanie SP2 cos pomoze. Pokombinuje troche a jak dalej blad bedzie sie pojawial to powroce z zapytaniem. Dziekuje wszystkim za pomoc i jeszcze raz przepraszam za nie potrzebne zakladanie tego tematu moglem faktycznie poswiecic troche wiecej czasu na przeszukiwaniu tego Forum czy tez na PCLab :( ,ale potrzebowalem jak najszybszej odpowiedzi bo balem sie ze to pamiatki moga byc przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...