akslow Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Plyta raz wstaje raz nie ... tzn raz monitor sie wlaczy i widze rodzaj posiadanego procesora po czym zawiesza sie ... lub drugi wariant wogole nie wlacza sie monitor... za kazdym razem wyskakuja rozne bledy na wyswietlaczu diagnostycznym epoxa np : CF, 02. 25, 26,49. z tego co zdazylem sie zorientowac to padly 4 kondensatory .. I teraz moje pytanie czy wymienia mi plyte na nowa czy wlutuja nowe kondensatory ?? wolabym to pierwsza opcje nie mam zaufania do serwisow... Co radzicie mi napisac w liscie opisujacym rodzaj awarii ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Ja bym napisał prawdę. Jak rzeczywiście padły Ci tylko kondensatory to na 100% nie dostaniesz nowej płyty, nawet na to nie licz. Uwierz w serwisy Epoxa, ponoć są pierwszej klasy... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 a co radzicie przeslac im razem z plyta ??? Wszystko co bylo w zestawie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 plytkę + pudło ;-) btw. jak chcesz nowe mobo to poza kondziołkami da się coś zawsze dorobić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 raczej dostaniesz nowke , nie wydaje mi sie ze maja czas na lutowanie kondziorkow sprawdzanie czy plyta dziala a co najwazniejsze jej testowanie , oddawaj na gware ja mowie ze wroci nowka , tylko oddaj komplet czyli pudelko , stery , cd itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...