ArtifeX Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 itam mam pytanko odnisnie procesorow pentium 4 Centrino. jaka jes ich wydajnosc. z czym mozna je porownac? np centrino 1,5 jaki to mniej wiecej P 4 lub Amd athlon. Z gory dzikuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtifeX Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 chyba pomylielm dzial. prosil bym o porzeniesienie. ale moze tutejszy tez cos wiedzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 TAK pomyliles!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Centrino 1.5 odpowiada 2.2 P4 w testach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Zapraszam do poczytania tego. >> Link 1 >> Link 2 >> Link 3 Miłej leORT: ORT: ORT: ktury. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duster Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Dorwalem kiedys test Toshiby Satelite A10-S703. Z ciekawosci porownalem wyniki z PCMarka 2004 tego modelu z moim Acerem. Toshiba (P4-M 2,4 GHz) -> 2466pkt Acer 1681 WLMi (Centrino 1,5 GHz) -> 3057pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 co do wydajności Pentium M możesz jeszcze looknąć tutaj i tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 a ja mam pytanko, P4-M czym dokladnie od zwyklych P4 sie rozni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...