AMD55 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Witam mam zamiar kupić te 2 kości ramu czy będą one ze sobą współpracować http://allegro.pl/show_item.php?item=33845845 http://allegro.pl/show_item.php?item=33943674 Porsze o szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 A dlaczego miałyby nie współpracować :?: Działać będą, ale raczej bez duala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Dual i tak nic nie daje w AMD ale słyszałem że epoxy sa wybredne ale chyba do takich pamięci chyba nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Hynixy to naprawdę dobre pamiątki więc nie powinno być problemów. A co do duala to zawsze te 5% mocy jesteś do przodu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 A dlaczego miałyby nie współpracować :?: Działać będą, ale raczej bez duala. pzrepraszam ale dlaczeo bez duala maja dzialac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 A dlaczego miałyby nie współpracować :?: Działać będą, ale raczej bez duala. pzrepraszam ale dlaczeo bez duala maja dzialac?? Nigdy nie próbowałem puszczać w dualu kości o różnych ilościach pamięci. Jeśli działają to przepraszam bardzo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 To fajnie żę będzie ok jeszcze mam pytanie czy one są dobre do oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 To fajnie żę będzie ok jeszcze mam pytanie czy one są dobre do ocNie no, to już przeszło wszelkie granice. Człowieku nie kompromituj się takimi postami. :lol: W tej cenie nie ma lepszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Mam jeszcze pytanie lepiej kupić 1Gb tych Ramów czy zmienić mój proc na Mobilnego 2500 i 768ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Zawsze 2x512 to więcej niż 768 więc brałbym ram. A proca z mobo niedługo można zmieniać na A64 pod Socket 939, bo ceny idą w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Też tak myślę dzięki pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...