ddzini Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 dokladnie to model AT 306 albo jakis inny pompki maja niezla przepustowosc .. ale nie wiem jak glosno pracuja moze ktos ma taka??? jakie zaciski sa najlepsze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Mam modelik 304 - spoko dziala i glosna tez nie jest. Tylko powinny pracowac w pionie (wylot wody poziomo). Moja, jak byla ustawiona poziomo, to nie zawsze sie zalaczala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Ja mam 306 przerobioną na in -line i do czasu była całkiem spoko, teraz nie wiem czemu zaczęła mi hałasowac, poza tym wylot mam w pionie i bez problemu sie włacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 A nie ma gdzies w niej glonow? Ktos mial tensam problem i po rozebraniu pompki okazalo sie, ze wszystko w sroku bylo totalnie porosniete. Po oczyszceniu pompka podobno wrocila do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 albo wirnik sie ukruszyl/skrzywil... ale wiesz Sarenka.. ja przerabiasz atmanika na inline to.. nie jest go tak latwo rozebrac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 :) Ja nie mowie, ze latwo :) Ja mowie, co moze byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 nie bierz 306 to jest potwór wez se troszke mniejszego tez wzupełnosci ci styknie . a z tym przerabianie na inline to jest duza wada ze jak sie chce rozebrac przeczyscic :evil: :evil: :evil: :evil: da sie ale nie chce sie tego wszystkiego zrywac i od nowa uszczelniac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 teraz nie wiem czemu zaczęła mi hałasowac możliwe ze twój wirnik mieli juz glony :twisted: ja mnialem to samo nie chciało mi sie czyscic to sie ośka ukreciła :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddzini Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 nie bierz 306 to jest potwór wez se troszke mniejszego tez wzupełnosci ci styknie . a z tym przerabianie na inline to jest duza wada ze jak sie chce rozebrac przeczyscic :evil: :evil: :evil: :evil: da sie ale nie chce sie tego wszystkiego zrywac i od nowa uszczelniac :wink:znaczy sie mowisz ze przerobka na zatapialna jest latwa ale poznije trudno przeczyscic??? nawet jesli to wydaje mi sie ze to zalezy od wielkosci zbiornika ... jestem trochu lewy w tym jakie pompki mozna "przerobic" na zatapialne oraz na czym to polega .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 InLine - czyli niezatapialna. Jak masz w zbiorniku, to jest zatopiona i nic nie trzeba przerabiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 teraz nie wiem czemu zaczęła mi hałasowac możliwe ze twój wirnik mieli juz glony :twisted: ja mnialem to samo nie chciało mi sie czyscic to sie ośka ukreciła :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Pompa jest na 100% czysta, wirniczek w całosci, po porstu wydaje takie dziwne dzwięki, takie jakby dyrczenie :?: wyłacze i włącze i przez chwile pracuje jak powinna tj cicho. Z czyszczeniem nie ma problemu bo mój patent na rozbiórke jest banalny, pompke dosłownie rozbiera sie i składa w 10min ;) + czas na zasniecie silikonu :) Dla zainteresowanych tak wyglada moja pompeczka http://www.republika.pl/hipovp/atman.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Hipo ja juz ta pompeczke wczesniej widziałem na tym forum - tylko nie wiem gdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Wystąpowała wiele razy :D tylko ze jeszcze przed przeróbką i jak była własnoscią Vipa ;) a po przeróbce to wrzuciłem fotke do topicu o atmanach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 mam podobnie przerobionego 306 tez pomalowanego na czarno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...