damian38 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 tak tak dajcie Vmoda do rev 2.1 Bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 nie pekac :mrgreen: jak sie okaze ze to napewno Vmod do rev. 2.1 to zapodam napewno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 nie pekac :mrgreen: jak sie okaze ze to napewno Vmod do rev. 2.1 to zapodam napewno :D no wlasnie ciekawe czy do rev. 2.1 bo na sieci jakos nie moge go zlokalizowac :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Z tego co sie dowiedzialem to ten koles to jakis elektronik i sam tego Vmoda zrobil i niby dziala..wiec zobaczymy....a rev to oczywiscie 2.1.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Czemu u mnie taktowania są tylko 398 / 248 :(. Mam http://sklep.benchmark.pl/pelny_15015.html No taktowania masz normalne czyli w sumie 400/500 (najsłabsza rev 2.1 :( ). No a pamięć mnożysz x2 . A tak wogóle to jaka jest różnica między kartami 256MB a 128MB? chodzi mi głównie o karty w cenie do 500zł jakieś radki 9550, 9600 bo słyszałem że szkoda inwestować w 256MB bo prawie nic nie daje? i tak nie planuje już zmieniać karty bo ten gecube mi odpowiada ale z ciekawości chciałbym wiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No a pamięć mnożysz x2 Zadne mnozysz. Pamieci DDR nie maja dwa razy wyzszego taktowania, tylko dwa razy wyzsza przepustowosc, a to nie to samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryoosh Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Znalazlem cos takiego o swoich pamieciach Hynix 2.5 ns tam jest wyrazne napisane, ze na napieciu 2.8 V poleca duuuzo szybciej, a dokladnie 350MHz i to bedzie dla nich wlasciwie standard i od tego momentu zaczyna sie prawdziwe o/c ponad teoretyczne mozliwosci tych kostek. To ma potencjal!. Wtedy przepustowosc wzrasta do 11200Mbps. Mozna jeszcze zmienic timingi. Ktos sie zna? Na PCB mam uklad FST3257 a tu opis tego ukladu Ktos, kto zna sie na elektronice - pilnie proszony o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zadne mnozysz. Pamieci DDR nie maja dwa razy wyzszego taktowania, tylko dwa razy wyzsza przepustowosc, a to nie to samo! No tak zgadza się ale chodzi o podanie efektywnej wartości a pewnie dlatego się pytał dlaczego ma 250 a nie 500 tak jak więkoszość pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptokk Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja mam pytanie odnośnie mojego rev 2.1 Ma pamięci tylko z jednej strony. Czy to oznacz, że jest on 64bitowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 @ ptokk : człowieku to jest chyba takie 10 pytanie w tym temacie. przeczytaj od początku to będziesz wiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja mam pytanie odnośnie mojego rev 2.1 Ma pamięci tylko z jednej strony. Czy to oznacz, że jest on 64bitowy? nie,nie i jeszcze raz NIE !!! :twisted: pamieci masz 128-bit :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalas115 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja mam teraz takie pytanie ponieważ posiadam tą karte o taktowaniu 400/500 o synmbolu (GC-R9550GU-C3P), wg sklepu w mojej okolicy goście posiadają tam karte o symbolu (GC-R9550GU-C3) niestey nie wiedzą jak jest taktowana, prośba do was a w zasadzie do ludzi którzy posiadają karte o wyższym taktowaniu standardowym niż 400/500 czy mogli sprawdzić ten numer na laminacie czy końcówka jest C3P czy C3 :D Poprostu staram się dojść jak rozróżnić ewentualnie taktowania w tych kartach :D, no i wielki "- " dla sklepu gdyz nie wiedzą co sprzedają :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja tez mam ...GU-C3P a taktowanie to "średnie" czyli 432/554. Przydałoby się aby ktoś z tym najwyższym jeszcze dał znać co u niego jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek1 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja u siebie tez mam GC-R9550GU-C3P i taktowanie niestety :cry: 400/500 Ciekawe, czy tylko roznia sie te karty biosami :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 siemano zakupiłem sobie taką grafę wczoraj przesłałem kase co o niej sądzicie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37463332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 kozacka cena duza ale raczej warto było ;) 2,8 ns i jesli to co on pisze to prawda to kul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 dużo z nim gadałem na gg mówi że prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 wieże mu że to prawda. kartę powinnienem mieć przed świętami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 nie wiem czy nie lepiej bys zrobil jakbys dolozyl jeszcze troszke kaski i kupil jakiegos 8-potokowca np. 9500pro 128mb. ale karta calkiem niezla tylko nie wiadomo ile jeszcze pociagnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 z tym ile pociągnie to nie przesadzaj- kupiona niedawno, zmienione chlodzonko, a te radki specjalnie się nie grzeją! Poza tym ma gware więc ok. Biberek na zakupie i odsprzedaży nie stracił ale co tam... Karta fajnie sie kręci i tyle... A z tym padaniem to zazdrościsz mu revizji i tyle ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 z tym ile pociągnie to nie przesadzaj- kupiona niedawno, zmienione chlodzonko, a te radki specjalnie się nie grzeją! Poza tym ma gware więc ok. Biberek na zakupie i odsprzedaży nie stracił ale co tam... Karta fajnie sie kręci i tyle... A z tym padaniem to zazdrościsz mu revizji i tyle ;-) ale mnie przejrzales :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalas115 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 John M.Kane Czyli moja teoria na razie się nie potwierdza :? ciekawe tak na 100% czy różnia się te karty, a 2 sprawa że to dla mnie jakaś kompletna bzdura że są 3 rodzaje tej samej karty :twisted: i akurat w moim mieście za cholere nie mogłem znależć tej szybszej a nie chciałem kupowac np. na allegro, bo jakby tak nie zadziałała to musiałbym odsyłać, zamawiac itp. itd. :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punisher1991 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Witam szanownych! Kupię sobie najpewniej gecube 9550 xt rev 2.0 na www.esc.pl za 385 zł (to chyba oemka). Chetnie uslyszec wasze opinie na jej temat (konkrtenie tej a nie innych 9550). Wie ktoś moze gdzie mozna tą karte zakupić w Łodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 nowki rev 2.0 to juz chyba nie kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Chce kupic 9550XT extreme taktowanie 446/580 w www.esc.pl za 395zl rev. 2.1; model: R955OGU-C3. Co sadzicie o tym zakupie :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 nie wiem czy się powtórzę : przeczytaj przynajmniej 5 stron wstecz to będziesz wiedział , że to dobre parametry !!! ludzie czy tak cięzko przeczytać te kilkanaście stron. jak przeczytacie to będziecie wiedzieć o niej wszystko a to się wam na pewno przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=37499012 pamięci 2,8 ns, pasywne chłodzenie chyba lepszy wybór od GeCube'a :?: Kartę mógłbym odebrać osobiście bo mam tylko 30 km od Radomia więc chyba się opłaca :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 R955OGU-C3 takie oznaczenie miala moja poprzednai karta Rev2.0. Moja obecna ma R9550GU-C3P i jest to rev 2.1 435 555 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Taki symbol jest na www.esc.pl. A mzoe to rev.2.0 :?: :?: Bylo by zajefajnie :!: :!: Ale tez pisze ze pamieci sa samsung 3.3 ns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 a co to za różnica co jest napisane ! ważne że pamięci są na starcie 580. myślę, że da się z tego sporo wydusic a rdzeń ma szansę na 500 wiec jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...