Spunch_pl_d3 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 na podobnym sprzecie z gf5200 mam 50-80 fps(1024*768, reszta na min.), a wiec ten wynik taki se, ( tyle ze twoja karta obsloguje dx9 i to pewnie dlatego). Misiu15go jest kolejnym szczesciarzem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 na podobnym sprzecie z gf5200 mam 50-80 fps(1024*768, reszta na min.), a wiec ten wynik taki se, ( tyle ze twoja karta obsloguje dx9 i to pewnie dlatego). Misiu15go jest kolejnym szczesciarzem :D 1365898[/snapback] Wystarczy wiedziec co sie kupuje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46124415 dałem 285zł pamieci 2,5ns HYNIX B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 hm 2.0 jest lepsze od 2.1 no ale to nie taka rewelka ... chociaz za tą cene gratuluje zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) hm 2.0 jest lepsze od 2.1 no ale to nie taka rewelka ... chociaz za tą cene gratuluje zakupu 1366000[/snapback] na pewno lepiej kupic to co ja za 285zł niz gigabayta 9550 na pamieciach 4ns za 260 wiec sadze ze to swietny zakup. Jesli ktos moze mi podac stronke do v-moda do mojej karty bo na google nic ciekawego nie ma :? Moze ktos wie czy na 9550Xt wchodzi siliencer rev 1 albo rev 2 bo ze rev. 3 wchodzi to wiem ale mam okazje kupic rev 1 i nie wiem czy bedzie pasował Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spunch_pl_d3 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) mam cos ciekawego co myslicie o tym ?? ?? http://unoid.net/9600pro/power.html http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=125477 Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez Spunch_pl_d3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumek20 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Sprzedam GECUBE ATI Radeon 9550(rev.1.2 2.8 ns HYNIX) EXTRIME Jest to karta z limitowanej serii - taktowanie rdzenia procesora 400MHz a pamięci 600MHz. Jest to specjalna seria z szybkimi pamieciami (2.8 ns) nieosiagalna w sklepach. Co ja wiecej opisywac kazdy chyba wie co to jest za super sprzęt. Jakies pytania to nr.gg 4807058 Gwarancja jeszcze 16 miesiecy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jesli chodzi o vmoda to najleprzy jaki znalazłem to ten: http://forum.lowyat.net/lofiversion/index.php/t131139.html ołówkoey, w razie spalenia karty zcierasz gumką. Wypisz wymaluj zdjecie po prostu zajebisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Czy ktos wie czy to chłodzenie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46414448 wchodzi na 9550Xt bo rdzen jest blisko AGP i moze sie nie zmiescic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spunch_pl_d3 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a po co ci to ?? standardowe chlodzenie wystarcza w zupelnosci, tylko jaks lepsza pasta przesmaruj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszgreloch Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Czy na niepodkręconej karcie [2.1 400/270]z prockiem Celeron D i 512 MB ramu [DDR] wynik 90 fps w stress teście CS:S to dobry wynik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Przesmarowałem lepsza pasta co wiele dało ale według mnie chłodzenie jest kiczowate a taki zalman potem mozna zalozyc na lepsza karte a ten wentyl w tym super standardowym chłodzeniu wyje jak opentany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Co wy na to...? Taktowanie 400/600 i pamięci 2,0ns... http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=47348503 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vovo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Cholera, moglem kupic pozniej ... :// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 bardzo dziwne nic nie słyszalem o rev 2.1 która ma taktowania jak 1.2 i do tego pamięci 2 ns. ciekawe czy też na standardowych taktach ma problemy ,gdybym moją opchnął tak za 300 to bym zaryzykował i kupił tą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ja też nie słyszałem, ale gościu raczej by nie ściemniał żeby potem psuć sobie opinie. Poza tym kumpel kupował od niego HISa i było wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ja weymieniam nie ma bata... 2ns 400/600... o w mordę ale sie napaliłem normalnie rev1.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 pamięci 2.0 ns - to jakiś żart był koles który miał taką wersję, poczytajcie jego posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spunch_pl_d3 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ja tam nie widze zeby on mial 2,0 ns chyba ci sie pomylilo 2,8 :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 pamięci 2.0 ns - to jakiś żart był koles który miał taką wersję, poczytajcie jego 1370215[/snapback] ja tam nie widze zeby on mial 2,0 ns chyba ci sie pomylilo 2,8 :) ?? 1370290[/snapback] :blink: no właśnie dlatego mówię, że pamięci 2.0 to żart <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 W tych kartach nie montuja takich pamieci 2,5ns to sa najlepsze w tych kartach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Wysłałem zapytanie do gościa z Allegro i zobaczymy co odpisze... Najlepsze były Hynixy 2,5ns w początkowych edycjach tej karty, ale na forum pisał gość, że miał 2,2ns Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 zapewne to jerst tak jak z takotwaniem... jak dostaniesz tak masz... dostal im sie jakis odpad pamieci i montuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spunch_pl_d3 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 mozliwe ze to jakis nowy rzut seri, zauwazyli ze ludzie przestaja kupowac te karty bo zauwazyli ze sie nie kreca i teraz kombinuja z lepszymi pamieciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 szczerze... brak jakiegokolwiek rozeznania montowac takie pamiatki do takich kart to jakby wiesniaka w porshe wsadzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zobaczymy co mi odpisze gościu z Allegro - ma same pozytywy... Jeśli jest pewien, że ma takie karty, to nic tylko brać. Chyba że się pomylił... Zobaczymy... podał też tel. Jak komuś zależy to można zadzwonić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ich oznaczenie to K4D553235F-GC2A Z tabeli Samsunga wynika, ze to predkosc pomiedzy 3.3, a 2.5 ns Ordering Information Part Number Max Freq. Max Data Rate Interface Package K4D553235F-GC25 400MHz 800Mbps/pin SSTL_18 144-Ball FBGA K4D553235F-GC2A 350MHz 700Mbps/pin K4D553235F-GC33 300MHz 600Mbps/pin Czyli ewidentnie 2.8 ns ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) witam, mam pytanie wlasnie zakupilem reva2.1(3.3 samsung) na standardzie na moim sprzecie z podpisu mialem 3255markowm czy to przyzwoity wynik ? Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez adrianadik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 wynik w normie a co do tych pamięci to koleś na pewno słyszał że cyferka na koncu to ns pamięci, więc zobaczył 2 i napisał 2 :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spunch_pl_d3 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 adrianadik, zrob jakies oc i powiedz czy karta ci sie kreci :) daj potem 3dmarka wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) OC bedzie tylko moja zasilka jest zeka lipna wiec musze uwazac :D, ale jak tylko cos "wymodze" to dam znac :). A propos tych pamieci 2ns to podzielam zdanie Ouary :), koles rzeczywiscie niezly lol :D Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez adrianadik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...