Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 no ja bios zrzucałem zawsze dumpbios i edytowałem rabitem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarczel Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) A co wy na to: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4749...05f3132385f4558 Opłaca się? Czy może lepiej: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4142...535305f47555255 lub http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4142...45552424f475552 Powiedzcie co o tym sądzicie! Zastanawiam się którą z tych trzech kupić? Jak myślicie ktura będzie najlepsza? Edytowane 18 Lipca 2005 przez Tarczel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 u widze ze te nowe Gecube to już nie to samo co moja stara rev 1.2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draq- Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam, mam problem ostatnio wymienilem sobie karte z geforce 4mx440 na gecube radeona 9550 128ddr rev 2.1 i osiągi tej karty sa slabsze niz wyzej wymienionego gf. Nie wiem od czego to zalezy ale w counter strike`u 1.6 mam spadek o jakies 30% w fpsach(klatkach na sekunde).Takze gta:sa chodzi o wiele plynniej na moim starym gf4. Probowalem wszystkiego format, sterowniki, driver cleaner itd. Moj komp athlon 1700 xp+, Soltek 75-drv, 512 ddr noname, i ten nieszczesny radeon 9550. Prosze pomocy jezeli macie jakies pomysły to piszcie. Nie wiem co teraz kupic czy to zalezy od plyty glownej ktora jest starsza na 4x AGP czy od slabego procesora nie mam pojecia, ale na grze takiej jaka jest counter strike powinno smigac elegancko tymbardziej ze na gf jest lepiej.W 3dmarku2k3 mam 2079 pkt, ATI tool srednio kolo 60 fps :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL_666 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Więc tak podobno jest rev 2.2 o ile dobrze wyczytałem stronę lub dwie wcześniej . ... .. .. Rev 2.1 którą posiadam to wałęk . .. .. No i to chłodzienie . .. Jakieś grube gąbki są na pamięciach . .. :? . .. . Oczywiście podejrzewam, że jakiegoś modowanego biosu nie ma . .. Kolejny shit . .. . Jednym słowem wje*** sie w niezłe [ciach!]o . . .:_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Hehe stalo sie coś co stac sie kiedys musialo padla mi karta graficzna to jest ta pierwsza wersja gecuba z pamięciami 3.3 EtronTecha (po włączeniu kompa widac tylko kolorowe pasy) oddalem już ją na gwarancje podejrzewam ze raczej jej juz nie naprawią wiec jeżeli dadzą mi nową (o ile dadzą) to czego należy sie spodziewac identycznej jaką mialem wczesniej czy tą która aktualnie jest w ofercie czyli TĄ P.S. Ta karta kórą oddalem nie miala zadnych uszkodzen fizycznych padla sama z siebie nic przy niej kombinowalem albo zrobilem coś tylko nie wiem co. Jakie mam szanse ze mi dadzą nową karte bo bym sie wkorzyl jak by mi nie uznali reklamacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL_666 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Módle się żebyś dostał tą z oferty a nie badziew jaki ja mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Witam Ktos wspomnial wczesniej ze jest juz rev. 2.2. No wiec powiem tak kumpel ja kupil. Dal 350zl w lokalnym sklepie. Na procku Athlon XP 1700+ na magistrali 133, do tego 256 ramu tylko, grafa krecona na max wyciagnal w 3dmarku 2003 az 3600 PKT!!! Pytanie o zegary karty? DOMYŚLNE: 425 / 650 !!! MAX (bez zmiany pasty itp): 495 / 750 !!! Za 350zl zegary jak X600 XT !!! Pamieci nie wiem jakie sa ale pewnie 2.8ns bo na to wskazuja wyniki. Mozno przylegaja do radiatora. Pozdrawiam i zycze szybkiego biegu do sklepu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 x600xt kosztuje w proline 355 zł wiec duzej oszczednosci nie ma no chyba ze ktos musi na agp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 DOMYŚLNE: 425 / 650 !!! MAX (bez zmiany pasty itp): 495 / 750 !!! 1576857[/snapback] To wyszlo cos na wzor starej dobrej rev. 1.2 :) Tam mozna bylo krecic do ~500/800mhz. Teraz tylko znalezc najtansza oferte i karta wypas jak za ta cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 jeszcze w zadnym sklepie internetowym nie widzialem tej karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 jeszcze w zadnym sklepie internetowym nie widzialem tej karty... 1577490[/snapback] Adres nieinternetowy :P PECET, ul. Kościuszki 40, 82-500 Kwidzyn :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areox Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 crux jak na takie zegary to malo Ci wyszlo w 2k3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 crux jak na takie zegary to malo Ci wyszlo w 2k3... 1591002[/snapback] Na athlonie xp 1700 (1466mhz), 256 ram sdr 133, Via KT133a, mysle ze odpowiednio tych pkt. Wiem ze 2k3 wymaga glownie karty ale reszta tez wplywa. Pozycze ta karte i moze zrobie u siebie na XP 2800+ (10,5x205). Ale to pozniej. Teraz mam na glowie odwiedziny tesciowej na weekend wiec kompy w odstawke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek88 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Jak wykręciliście swoje GeCuby?? Zmienialiście coś?? Jakies dodatkowe radiatorki ?? Czekam, wpisujcie się !!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EaDyM Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 czesc ja zadam jedno pytanie czy oplaca sie qpic tego gecuba?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60474249 chce go qpic i mi doradzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 to jest najlepsza wersja tego radeona. kręci się wyśmienicie, ale czy nie lepiej dołożyć troche kasy i kupić geforca 6600?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thargood Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Hi all!! A ja mam rev.2.1 i wszyscygadaja ze badziew...jesli chodzi o podkrecanie to pewnie tak...dzis bede wiedzial na ile sie moja bujnie bo do tej pory nie krecilem z lenistwa.Jedyne co mi sie nie podobalo od poczatku to grube gabki na pamieciach a teraz to mnie wkurza ze rev2.2 jest lepsza......bleee Hej CruX...jestes z kwidzyna??no ja tez tu mieszkam..pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskob Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Niedawno kupilem 9550xt rev 2.2 Jak narazie jestem zadowolony :) Domyslne ustawienia (425/650) Wczesniej mialem gf 4mx 440 64 ddr po zmianie na nowa musialem wymienic zasilacz (podczas gry wylaczal sie monitor i komp zawieszal) mialem codegena 300w i zmienilem na fortona 350w z allegro (52zl) :)))) i hula az milo :) Ile moge krecic ta karte ? Podkrecalem nie bylo zadnych bledow ale wydaje mi sie ze za bardzo sie grzala ??? Czy moze tak sie grzac bez podkrecania jest zimniutka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam. ostatnio tez zamnienilem GeForce 4 mx 440 na Radeona 9550 XT rev 2.2 i mam pytanie jakie sterowniki nagrac ?? Omegi ?? i jakie sa najnowsze sterowniki omegi ?? i czy przed zainstlowaniem ich trzeba odinstalwaoc oryginalne sterowniki czy zachowac tamte i dograc te z omegi. a i jeszce te ATI Catalyst tez oplaca sie nagrywac czy to ejst niepotrzebne ?? i tez jaka tego wersja jest najwnosza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskob Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Jezeli miales wczesniej sterowniki nvidia najlepiej przeinstaluj system :))) Pozniej zainstaluj sterowniki od karty najlepiej nowa wersje omegi. Ja tez niedawno zmienilem karte tez mx 440 na tego gecuba w wersji 2.2 :) Ile za nia dales ??? I jaki masz zasilacz ? Ja swoj musialem zmienic Karta pradozerna ;) nie to co ten gf 440mx Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez eskob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 no ja odrazu przeinstalowalem caly system i nagralem najnowsze sterowniki oryginalne ATI. ale teraz wlasnie tka czytalem i wszyscy instlauja sterowniki OMegi bo sa z tego co wiem leprze. wiec tez je ziasntlauej zaraz. a co do zasilacza to mam Codegen 300Wat ale zamierzam teraz os leprzego kupic.. choc niemam zadnych problemow. A zaplacilem za mojego radka w gliwicach 369zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskob Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Nom Omegi sa lepsze :))) Ja z codegenem 300W niby tez nie mialem problemow ale np. big mutha truckers 2 czy doom3 po jakims czasie grania zawieszal sie monitor sie wylaczal. Jednak ta karta wymaga troche lepszej zasilki niz coeshit 300w ;) Zmienilem na fortona 350w z allegro za 52zl :))) Dostalem pachnacy nowoscia zasilacz i gwarancje 12 miechow :))) Solidny zasilacz i ta cena :) a za swoja karte dalem 350zl Radom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a jaka masz wersje sterownikow Omegi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eskob Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja uzywam najnowszych sterownikow omegi 2653 Mam wlaczone fastwrite i jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam. mam pewien problem z moja karta Gecubem 9550XT rev 2.2 , jak wlaczam 3dmarka01 to pierwsze dwa testy przechodza normalnie a od trzeciego gdzie leci smok zaczynaja mi sie pojawiac jakies kwadraty i inne duperele na ekranie , w grze Splinter Cell:PT tak samo pojawiaja mi sie jakies swiecidelka i kwadraty podczas gry. karta jest nowa ma niecaly miesiac, jednak wczesnije dzialalo wszystk okej tylk oze zainstalowalem Omegi i od tamtej chwili juz wszystko zaczelo sie walic... :( nawet po formacie ktorego skonczylem 10 minut temu zianstowalem znowu te sterowniki co mialem an poczatku jak dzialalo dobrze to dalej sa te kwadrat.. czy ktos wie co mozn zrobic z tym ?? Sterowniki mam nagrane ATi Catalyst 5.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam. mam pewien problem z moja karta Gecubem 9550XT rev 2.2 , jak wlaczam 3dmarka01 to pierwsze dwa testy przechodza normalnie a od trzeciego gdzie leci smok zaczynaja mi sie pojawiac jakies kwadraty i inne duperele na ekranie , w grze Splinter Cell:PT tak samo pojawiaja mi sie jakies swiecidelka i kwadraty podczas gry. karta jest nowa ma niecaly miesiac, jednak wczesnije dzialalo wszystk okej tylk oze zainstalowalem Omegi i od tamtej chwili juz wszystko zaczelo sie walic... :( nawet po formacie ktorego skonczylem 10 minut temu zianstowalem znowu te sterowniki co mialem an poczatku jak dzialalo dobrze to dalej sa te kwadrat.. czy ktos wie co mozn zrobic z tym ?? Sterowniki mam nagrane ATi Catalyst 5.6 1609538[/snapback] Wyglada mi to na arty bo karta sie przegrzewa pewnie dlatego pojawiaja sie po jakims czasie(karta sie nagrzewa) otworz bude, zdejmij chłodzenie, nałuz lepsza paste i wszystko powinno wrocic do normy jednak mozliwe jest to ze arty juz nie znikna nigdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 kurde ale wczesniejdzialalo okej od zainstalowania sterownikow omega zaczel osie walic.. a gwarancja tego nie obejmuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 kurde ale wczesniejdzialalo okej od zainstalowania sterownikow omega zaczel osie walic.. a gwarancja tego nie obejmuje ?? 1609559[/snapback] Obejmuje ale ja bym wolał sam sprawdzic - szybciej TO na pewno nie przes sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Mam pytanko. Jaka rev. karty jest dostępna na proline.pl? Najlepiej podkręca się chyba Rev.2. Wie ktoś może gdzie idzie taką dostać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...