Carson Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 nie, raczej o 2A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztoph Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Kto mi powie jakie opóźnienie mają te pamięci? Na mój rozum chyba 3,8 ale nie jestem pewien. nie cytujemy obrazków @ sansaba IMO 2,8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Krzysztoph napisalem to pare postow wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachi19 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Mam Radzia 9550XT ver. 2.1 jak pisałem wcześniej monitor mi sie wyłacza podczas grania w GRY 3D (FAR CRY itp) ale czasami sie gra zawiesza i monitr wyłacza a czasami słych w głośnikach normalnie gre a monitr sie wyłacza myślałem ze to konflikt zera ale raczaj nie. Karta nie była podkrecana !! I działa na standardowym chłodzeniua Zasilacz mam megabajta 350W MGB-350S ATX nie mam pojęcia od czego to moze zależec moze ktoś z was miał taki problem i w jaki sposób sobie z nim poradził ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 hmmm. WIem że powiecie, że każda karta kręci się inaczej, ale... 1.) Sam nie wiem, czy znalazłem artefakty, czy mnie oczy bolą ( :D ) 2.) Było to przy taktowaniach 440 dla GPU i 600 dla mem. Mam gecube 9550xt rev 2.1... standardowo byly taktowania 400 i 500.... Proszę, napiszcie ile średnio można osiągnąć, bez zmiany chłodzenia (bezpiecznie) na tej karcie. Przy taktowanich jak wyżej karta jest średnio gorąca... (od góry jak dotykam) z góry dziekuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Mam Radzia 9550XT ver. 2.1 jak pisałem wcześniej monitor mi sie wyłacza podczas grania w GRY 3D (FAR CRY itp) ale czasami sie gra zawiesza i monitr wyłacza a czasami słych w głośnikach normalnie gre a monitr sie wyłacza myślałem ze to konflikt zera ale raczaj nie. Karta nie była podkrecana !! I działa na standardowym chłodzeniua Zasilacz mam megabajta 350W MGB-350S ATX nie mam pojęcia od czego to moze zależec moze ktoś z was miał taki problem i w jaki sposób sobie z nim poradził ??Może karta się nagrzewa i włącza się vpu recover.Ewentualnie coś ze sterami. Edytowane 1 Grudnia 2006 przez 1okonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bożo Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Posiadam kartę Gecube Radeon 9550 extreme, ktora podkrecilem z 400/500 na 464/544, wszsytko chodziło bez najmniejszych problemów przez prawie rok, kiedy to przed wczoraj zaczeły mi wyskakiwać błędy: Pomyślałem sobie, że to może przez podkręcania, więc ustawiłem domyślne zegary, ale nadal to samo. Skoro to nie pomogło, to zmieniłem sterowniki(z omega 28910 na omega 38330) tez nic, no to zmienilem na podstawowe stery jakie dostalem z kompem, problem nie znikl. Rozebralem kompa, wyjalem i wlozylem karte graficzna, przeczyscilem, tez nie pomoglo. Jakies pomysly co powinienem dalej z tym zrobic? P.S. niestety gwarancji już nie mam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Podaj jaki masz zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bożo Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zasilacz mam standardowy jaki był w obudowie, czyli: Aton EPS-350ATX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Spróbuj z innym, porządni9ejszym zasilaczem. Możliwe że pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bożo Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Dzięki za rady YogiCK :) Na razie podłączyłem starą Rive TNT2 i wszystko działa ok. Jak będę miał więcej czasu(po maturach) potestuje tego Radeona pod innym zasilaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszNIL Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam! BARDZO potrzebuję BIOS-u do GeCube Radeon 9550 EXTREME Rev2.1 (128MB 128bit) z pamięciami Samsung 3.3 - szukałem już wszędzie chyba, i nie mogę znaleźć niczego, co by odpowiadało w 100% mojemu modelowi.... :mur: Chodzi po prostu o te pamięci, nie za często one występują, tym bardziej, że jest to Extreme. Jeśli ktoś ma taką kartę, to proszę mi podesłać BIOS-a....Albo chociaż pomóc mi go szukac... Porszę o pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...