Skocz do zawartości
silver111

antek XP 1800+ i jego temp.

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie napiszcie ile macie temp. na antku 1800+. Ja mam 47 w stresie a mam nastepujace chlodzenie:

cooler na cpu: colorful first plate s461 (went. na nim to colorful z termistorem silent obracajacy sie z v=3400obr/min)

w obudowie 2 coolery z sunon ( z tylu wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e a z przodu ciagnie do obudowy

czy to duzo 47-49 przy obciazeniu procka 80%. Napiszcie ile kto ma temperatury.

I jeszcze jedno. Jaki moge kupic cooler na moj cpu (antek xp 1800+) taki do 80-90zl w detalu zeby byl dobry cichy i tani (zapewne nie ma takich co???)

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja mam colorful'a GoldenEye za 50zl z wentylem od Titan'a D5TB ,obudowa po tuningo (3 wentyle 80x80 ,1 z boku i 1 z gory i 1 z tylu wszystkie zasilane 5V)mam max temp. 51'C ,w spoczynku 44'C proc na Vcore 1.75V i fsb 150.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie napiszcie ile macie temp. na antku 1800+. Ja mam 47 w stresie a mam nastepujace chlodzenie:

cooler na cpu: colorful first plate s461 (went. na nim to colorful z termistorem silent obracajacy sie z v=3400obr/min)

w obudowie 2 coolery z sunon ( z tylu wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e a z przodu ciagnie do obudowy

czy to duzo 47-49 przy obciazeniu procka 80%. Napiszcie ile kto ma temperatury.

I jeszcze jedno. Jaki moge kupic cooler na moj cpu (antek xp 1800+) taki do 80-90zl w detalu zeby byl dobry cichy i tani (zapewne nie ma takich co???)

1700+; temp otoczenia 20; Spire Whisper RockII 2500 obrotów; wiatrak wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący oraz wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący; normal 36 stopni; wysilek 41

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...