Bump Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Słyszałem taką rzecz , żeathlony 2000xp+ nie mogą mieć większego FSB jak 166 bo nie działają jak trzeba albo wogule nie działają czy to prawda ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 thortony ida na takim , ale t-bredy z zablokowanym noznikiem nie wszystkie ida na fsb 166 na def Vcore (moj tak nie smigal ) a tak to kazde smigaja na 166 po zwiekszeniu Vcore , oprocz palomina :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 kazdy AXP poleci na fsb= i > 166MHz, nie kazdy poleci na std mnoziku i fsb 166mhz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_iotrek Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam, moj Athlon smigal na 166 przy napieciu 1,575 , na 184 przy napieciu 1,850 , a windows wstawal na 195 przy 2 V ale zadnego testu juz nie przechodzil.Wiekszego napiecia balem sie dac,bo mialem za slaby wentylator. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 moj A2000+ smiga na 166 przy napieciu 1,6 V i wszystko gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 jesli nie palomino to luz.synu spojrz na moj opis uwierz ze dla tych procow 166 to nie jest problem;] mysle ze przy 2.2v to nawet 210 nie;] pod warunkiem ze nie masz kt400..;] pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Słyszałem taką rzecz , żeathlony 2000xp+ nie mogą mieć większego FSB jak 166 bo nie działają jak trzeba albo wogule nie działają czy to prawda ????Mit jakiś :lol: Mój goni jak w podpisie. Post to nawet na FSB270 robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 OWIES -> wez powiedz jak mnoznik odblokowales :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 mysle ze to 270 to nie jest kwestia proca tylko abitka;] dzieciol szukajkaaa!! bylo milion razy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 @dzieciol4 Procek z przed 39tyg :wink: @johnyboy Bez wątpienia, Trafila mi się nieziemska płytka :twisted: Autor pytał o to czy antki działają powyżej 166 więc udowadniam że tak, poniekąd jest to też zasługa procka jednak przypuszczam że gdyby mobo mnie puściło to na 300 tesh by poszedł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 OWIES -> tak myslałem :) johnyboy -> czep sie slupa ;p (bez urazy :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 zebym sie ciebie nie czepil (bez urazy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 kill offtopic :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...