piterjazz Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Witam, Mam powazny problem z plyta asus A7V600-X Nie moge zainstalowac windowsa kiedy mam do niej wlozonego semprona 2400, kiedy daje durona 1200 wszystko idzie bardzo dobrze. Czy ta plyta moze nie nadaje sie do sempronow ??? W sklepie mi wlasnie ja polecili do tego typu procesora czy oni sie nie znaja czy jak :) ? pozdrawiam i prosze o porade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 A czy procesor jest poprawnie rozpoznawany przez płytę? Jeżeli nie, to trzeba wgrać nowy bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Pierwsze Primo: dlaczego nie mozesz zainstalowac windowsa, opisz komunikaty instalatora. Drugie Primo: Czy bios prawidolo wykrywa ci tego Semprona czy jako Unkown CPU ?? Trzecie Promo: Robiles aktualizacje biosu?? Znajac odpowiedzi na te pytania bedzie nam duzo latwiej ci pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Moim zadniem pewnie Ci proca płyta poprawnie nie wykrywa tak jak juz pisali moim przedmówcy zakualizuj BIOS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...