anrutek Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam. Mam pytanie do znawców bądż posiadaczy ktorejs z w/w płyt głownych. Czy mozna w nich zastosowac pocesory Sempron. Teoretycznie w opisach maja iz obsługuja FSB 333 ale na stronach producentow nie ma wzmianki aby oblugiwaly Semprony. Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz. Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Nie ma? http://www.msi.com.tw/program/products/mai...=MS-6712&kind=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam mam plyte L7S7A2 i sempriona 2200+ wykrywa mi go jako athlon xp i standardowo ustawia Fsb na 133 i ram na 133 zmieniam na 200 to i i to i lata wiec u Cibie tez powinno chodzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 ja ci kategorycznie odradzam plyte MSI KT4AV-L - ja mialem takowa no i co prawda chodzila ale nie dialal mi na niej GeFroce 2 MX-400 pozniej zmienilem na radka 9550 GG i mi plyta spalila Grafike. w ogole same problemy jakis konflikt mi wyskakiwal z "Sec Master Hard Disk S.M.A.R.T Command Failed". zmienilem plyte na ta co w podpisie i teraz wszystko mi gra wiec polecam jakiego GiGabyte czy Asus-ka czy Abita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...