Bezrobot Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 kupiłem uzywke w lombardzie 1600zeta pIII 1ghz 128mb pł.gł 340S8 hdd20gb wsio na sis-sie mam troche problemów z gierka SPMBT to pod dosem śmiga wiec walcze z xp i już prawie mi sie udało ale wycina mi cześc góry ekranu i przenosi na dół na zwykłym moniterzo działa dobrze i nie moge dokładnie zidentyfikowac tego ustrojstwa szukam orginalnego steru do wyswietlacza itd aida nawija że to portocom ale tamte stronki po madziarsku to prawie jak chińskie krzaczki podejrzana jest maxdata poniewarz tak sie nazywa konto użytkownika w xp :D tak ogólnie to jestem zadowolniony nawet 3dmax nieżle pomyka tylko uparłem sie grac w te starocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 O ile dobrze pamietam to byl jakis fajny emulatro dosu pod xp i to ladnie smigalo, tylko niestety nie pamietam jak to sie nazywalo chyba dosbox albo cos w tym rodzaju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezrobot Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 tak korzystałem z dosboxa ale problem jest ze sterownikiem ekranu równierz w win98 gdy korzystam z zewnetrznego monitora to wszystko jest ok ale wyświetlacz laptopa działa na domyślnym i nie moge zidentyfikować tego ustrojstwa co by zaciągnąc odpowiedni sterownik . Jak zidentyfikowac kto jest producentem laptopa i jaka jest matryca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...