timmon24 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Zawsze było tak że po nowej instalce win xp pytał mnie czy chce zainstalowac macromedie flas playera 7 a teraz nie i mam poważny problem bo nie chce mi chodzić wiele stron nawet to forum . Pobrałem instalke macromedi i nic co robic prosze pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 2 razy na nią kliknąć? http://www.macromedia.com/shockwave/downlo...=ShockwaveFlash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 wiesz ja dokładnie z tej stronki ściagnałem macromedie ale ona dziaął tylko pod przegladarke opere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Sciagnij sobie najnowszy Macromedia Flash. Zainstaluj... i w katalogu programu znajdziesz instalator Flash Playera w pliku EXE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...