slasher Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Yo! W najbliższym czasie będe musiał dokupić ram'u(SDR-133) i mam dwa pytania: 1.Czy inwestować w kingstony się opłaca zamiast no-nejmów? 2.Czy odczuje wzrost wydajnośći z 256 na 512? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThonThar Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 ad1 Na pewno z Kingstonami bedziesz mial mniej problemow, wiec jesli roznica w cenie jest niewielka to raczej kingstony. Poza tym jesli chcesz podkrecac sprzet to tez na pewno lepiej na kingstonach. Z drugiej strony jak te ktore juz masz sa kiepskie to i tak nic Ci to nie da. ad2 zalezy do czego uzywasz sprzetu, bo sam system i typowe aplikacje "codziennego uzytku" to raczej niewiele to odczuja. Ale najnowsze gry, programy typu CAD, aplikacje do obrobki dzwieku grafiki i filmow to jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 a co są dzicie o twinMOS'ach SDR hmm....? dobre są ? porównywalne z kingstonem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Porównywalne albo troszke lepsze, poszukaj już to wszytko było na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Dobra jest kupiłem256 twinMOS ów i jestem zadowolony dzięki za pomoc w dokonaniu wybory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...