Highlander Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Niedlugo dotrze do mnie peltek 224W w zwiazku z tym pytanie (bo jeszcze WC nie zlozylem) jakiej chlodnicy uzyc? Procek odda jakies 90-100W + pelt to ponad 300W gdzie ja mam to odprowadzic? :? Mate ma nowe - miedziane chlodniczki, ale czy wystarczy (model duzy). Czy moze jakis grzejnik - widzialem gdzies tutaj ktos uzyl Convectora? Czy moze na szrocie cos duzego wygrzebac? I jaka pompka do tego? Myslalem o Eheim 1250 ale mam juz watpliwosci (bedzie chlodzone CPU i GPU) czy 1200l/h to wystarczajaca ilosc? Czy moze AquaSzut'a kupic jakiegos duzego, ale AquaSzut'y dziaja chyba tylko jako zatapialne tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 EHEIM bedzie odpowiedni, chlodniczki mate'a takze starcza (ale bedzie glosno) i bloki mate'a takze wytrzymaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Uuuu zabulisz troche za prad 8) Ta pompka to napewno bardzo dobry wybor jezeli Cie na nia stac. Co do chlodnicy to lepiej zakup jakas nagrzewnice na szrocie bo te male cuda do kompa to sie nadaja do samego proca. Ty bedziesz bardzo duzo doprowadzal ciepla do tej wody wiec jezeli nie chcesz miec wiatrakow ogromnych na tym to postaraj sie o DUUUZA nagrzewnice/chlodnice. UPDATE: Hehe wyprzedziles mnie Berkut 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Hmm, taka 60x45cm by mi pasowala nagrzewnica :D akurat z boku kompa by bylo. Moze wymontuje z jakiegos jelcza albo ikarusa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 na szroc ie kupisz chlodnice od golfa II i wentyl 30cm + okap od skody felicji- i 10 takich peltow ochlodzi :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 na szroc ie kupisz chlodnice od golfa II i wentyl 30cm + okap od skody felicji- i 10 takich peltow ochlodzi :mrgreen: A co to jest okap i po co to, moze to glupie pytanie, ale ja samochodu nie posiadam :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...