Srokus Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 big tower bez zasilki to 300 zeta wiec da sie przezyc ;) a za jakosc trzeba zaplacic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 no jak się zarabia te 300 zeta na tydzień, to już jest spory wydatek ;) ale chyba będę musiał odłożyć i zainwestować, bo faktycznie: jakość kosztuje, ale za to potem procentuje a że leci do mnie płyta Epoxa z USA, więc pewnie zakup obudowy przełożę na Święta - sprawię sobie prezent pod choinkę :wink: takie pytanie pomocnicze: gdzie najlepiej szukać celem kupna tych bud? bo Allegro jakoś mi się nie uśmiecha, a tak, to wszędzie są te obudowy Z ZASILACZEM. a zasiłkę dobrą już mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.a.r.c.e.l Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Oglądałeś może rklame Peugota 206??Tą co se koleś trzaska furę żeby wyglądała jak Pug. Patrząc na twoją budę to teraz tylko taki mod wchodzi w gre, albo szlifierka w dłoń i jaaaaaaazda! Tej obudowie diody nie pomogą. Rozumiem że jesteś młody, ale starsi są od tego żeby pomagać. Nie załamuj sie i zacznij od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...