lump_erator Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Przeczytałem na benchmarku a tu link do artykułu: http://www.techreport.com/onearticle.x/7535 Wygląda na to , że to celowy błąd aby wycisnąć jeszcze trochę kasy od ludzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 To by było zbyt piękne... zeby u nVidii wszystko działało jak trzeba... aż chce się powiedzieć " a nie mówiłem " ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 jezeli ktos kupowal karte z mysla o tym, to ma wtope... prawde mowiac i tak karty sa warte swojej ceny (6800/LE/GT). ja z tego powodu plakac na pewno nie bede, ale przyznam, ze lipa troche z tego wyszla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 To by było zbyt piękne... jezli chodzi o dek/kodowanie to nv4x jest jednostka w pelni programowalna i imho caly ten "problem" to bardziej kwestia sterow lub softu niz samego hardware. ogolnie nv4x radzi sobie z tym calkiem niezle, a moze nawet lepiej niz konkurencja... http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...t-theory_6.html imho burza w szklance wody i szukanie dziury w calym.... btw: osobiscie tego "problemu" nie doswiadczylem, np. z dvd (windvd cpu 2-8%)....mam jakis spec. egz. pozbawiony fizycznej wady? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ja zaczynam sie przyzwyczajać do niespodzianek nVidii, dlatego mysląc nad 6800 to chyba NIC mnie nie zaskoczy, a ze nie lubie zmian i niespodzianek to nie wiem co kupić... matroxa - hyhy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ale lumperator lubi sie przy****dalac do roznych rzeczy, i wywolywac wojny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lump_erator Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ale lumperator lubi sie przy****dalac do roznych rzeczy, i wywolywac wojny ;] Pozowlę sobie zauważyć , że to kolega ma karniaka a nie ja :wink: :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 kolega nawet nie wie za co go dostal, ale trudno sie mowi 8) sama nazwa topicu jest... prowokujaca :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 G. tam. Przecież chodzi wyłącznie o wadę, który odpowiednio zrobiony sterownik usuwa, wiec po co całe to zamieszanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...