Zi_Om Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Mam problem otóż gdy gram w FarCray'a (na sprzęcie podanym w podpisie) na najwyższych detalach wogule nie tnie lecz po ok 20 min gry wiesza sie tak że trzeba zresetować komputer wydaje mi sie że to wina karty graficznej. AGP fast writes mam wyłączone a na jednym serwisie jeden gość który ma ta sama płytę główną i karte graficzna mówi ze gdy ma w biosie ustawione 8x AGp to mu sie wieszają gry a gdy 4x to chodzi normalnie ustawilem na 4x i nadal to samo stery to catalysty 4.7. Problem dotyczy także splinter cell pandora tomorrow. Prosze o pomoc pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Zmień stery... na 4.8 minimum na 4.7 w wielu wielu grach wielu wielu ludzią z 9800Pro, SE itp. różne niestworzone rzeczy się dzieją... może pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 zobacz czy karta sie zbytnio nie grzeje, zapewnij dobry wyciąg z obudowy lub zmień chłodzenie na bardziej wydajne, ale najpierw sprawdź sposób przedmówcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...