_AROS_ Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 otóż mam na stanie drugą karte Vanta/Vanta LT 16mb i nie chodzi mi na niej fifak2005 :(.Jest programik który daje możlwiosc zagrania jeszcze na tej karcie?czy ewentualnie zmiana biosu by cos pomogla?bo mam stary drugi komp na ktorym tez muze działać a od czasu bym se w cos popykał :) Wiec co myslicie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 A gra przy 2FPS to dla ciebie pykanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AROS_ Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 fifa2004 chodzila mi plynnie na niej PS:to nie byla odp. na moje pytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 no to graj sobie w fife 04 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Nie ma innej mozliwosci niz wymiana karty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noah12 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Vanta to straszny staroc... Wymiana BIOSu na pewno nie pomoze. Moze inne sterowniki? Ktorych uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Dobra no to tak... Miałem identyczną rive i powiem tyle - da sie to krecic - 125/125@160/160 na seryjnym chłodzeniu musi pójść (RivaTuner rlz). Co do sterów to najlepsze sa bodajże 27.xx bo nowsze nie sa zbyt dobre... Zmiana biosu raczej niewiele da... moze zamiast biosu załóż deko lepszy radiatorek na pamieć i walnij suszare 80mm to moze pójdzie koło 190/190 Rivka była na kompie P3 500, Chaintech SS6A2 (czy jakoś tam ale teraz już śp.) 64 mb ram, rivka ;] i 3Dk2000 wyszedł mi max bodajże 2700 pkt. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...