sister Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 witam, potrzebuję na gwałt :P programu do wysyłania jak w temacie pingu, pakietów. Najlepiej jakiś mały prosty, gdzie za pomocą znajomości IP będe mógł kogoś pingować. Szukam tego już jakiś czas i nic, albo to wyszukiwarki są ograniczone albo ja :? z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 ROTFL ;]]]]]]] ;]]] Nie ma czegoś takiego jak pakiety pingu ;] Jest ICMP echo i echo replay znane jako 'ping' co najwyżej ;] Proponuję zapoznanie się z poleceniem ping pod konsolą widnowsów/linuksa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 fajne pytanie - dawno nic mnie tak nie rozbawilo :D a swoaj droga pingwin Pingu mnie denerwowal - nie lubialem tej bajki :( a co do Twojego pytania to START-->Uruchom i wpisujesz "PING 192.168.225.X" lub inne IP jesli chesz kogos pingowac caly czas to wpisz "ping jakies_IP -t" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 ciekawym programem jest Ping Plotter, polecam zassac.... google for it :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ping+software&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...