gilong powraca Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 mam pytanie, jaka jest ruznica pomiędzy Pentagram Freezone QC-80 Cu , Pentagram Freezone QC-92 CU , Pentagram Freezone QC-80 ALCU . jak u nich jest z glośnością bo mi zależy na ciszy ale i wydajności. a może doradzacie jakiś inny wentylek do 80 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 rożnica w wydajności na korzyść pierwszego drugi będzie cichszy choć niewielka ps. różnica a nie 'rużnica' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 bierz Freezone QC-80Cu , sam takiego mam :) Nie bierz tych AlCu, weź sobie całego z miedzi. W testach wypada lepiej QC-92 Cu, ale weź sobie kup lepiej QC80Cu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 a co byście powiedzieli o najnowszej 120'ce Cu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 a co byście powiedzieli o najnowszej 120'ce Cu ?To, że wielki jak pieron, ciężki jak pieron, wydajny, bardzo niebezpieczny dla grafy i socketa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 I ponoc cihutki. A co do niebzppieczenstwa to jest tylko paredziesiat gram ciezszy od 80cu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ale cena już koło 140 zł, jak dla mnie to za dużo, zostaje przy moim QC-80 Cu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 W polskich serwisach znajdziesz kilka artykułów a produktach Pentagrama. Z tego co wiem największy opis znajduje się w serwisie TwojePC - opisano w nim również najnowsze modele tej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zympio Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 a jakie jest prawdopodobieństwo że ten QC 80Cu urwie socket ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Zadne. Chyba ze bedziesz machal kompem i w dodatku masz to byle jak zamocowane to byle jakeij plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zympio Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 machac to nie macham :), sie zastanawiam nad założeniem do epoxa 8rda+ waham się bo to sporo waży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 E u mnei w aucie jezdzil (oczywiscie lezal zdejmowana scianka do gory) i nic sie stalo. Luz maryja, założ i nei mysl tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...